Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Taşhan Garden Restaurant

Taşhan Garden Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama27

Fatih, İstanbul şehrindeki Taşhan Garden Restaurant restoranının fotoğrafı
Taşhan Garden Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Taşhan Garden Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00

Taşhan Garden Restaurant hakkında daha fazla

Tarihin içinde yolculuk etmiş, güzeli, iyiyi ve yaşamı tüm boyutlarıyla görmüş özel bir atmosferde karşınıza çıkan Taşhan Garden, İstanbul’un kalbinde yazılmış özel bir hikaye gibi… Göz alıcı bahçesi, iç alanı, özel dekorasyonuyla konuklarının karşısına çıkan Taşhan Garden Laleli’de dünya mutfaklarından özel tatları Bizans ve Osmanlı mimarisinin dokunuşunu yansıtan farklı bir alanda yaşayacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Taşhan Garden Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Taşhan Garden Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Taşhan Garden Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Taşhan Garden Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Fatih’teki tarihi Taşhan’ın avlu şeklindeki ferah bahçesi yerli ve yabancı konukların beğeniyle tercih ettikleri bir mekan. Taşhan, Bizans ve Osmalı İmparatorlukları’nın mimarilerinin birlikte sergilendiği tarihi ve büyüleyici bir mekan. Zaman içerisinde sarnıç, yeniçeri ocağı, ahır ve dükkan olarak kullanılan mekan şu anda tarihinin en şık dönemini yaşıyor. Görkemli mimarisinin yanında otantik ve ince motiflerle süslü Taşhan misafirlerine sıradışı bir konsept sunuyor. Modernle gelenekselin, batı ile doğunun harmoniyle yan yana geldiği mekanın menüsünde Türk, İngiliz ve İtalyan mutfaklarından bir çok lezzetli seçenek bulunuyor. Güneşli havalarda keyfini çıkartabileceğiniz açık bahçesinin yanı sıra soğuk günlerde kapalı kış bahçesini de tercih edebiliyorsunuz. Hemen şimdi Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırarak tarihi bir avluda yemek yeme deneyimini yakalayabilirsiniz.