Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ortaköy
Türkbükü Meyhanesi

Türkbükü Meyhanesi

Ortaköy, İstanbul şehrindeki Türkbükü Meyhanesi restoranının fotoğrafı
Türkbükü Meyhanesi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Türkbükü Meyhanesi hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
Kapalı
Saturday
Kapalı
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00

Türkbükü Meyhanesi hakkında daha fazla

Bodrum Türkbükü’nün doğallığını koruduğu o özel yılları özleyenlerin uğrak mekanı, gerçek bir meyhane atmosferini konuklarıyla buluşturan Türkbükü Meyhanesi, 1981 yılından beri edindiği tecrübesini unutamayacağınız sofralara yansıtmayı sürdürüyor. Fasıl akşamlarıyla renklenen, işi Ermeni barbalardan öğrenen kardeşlerin ortaklığında lezzetlenen Türkbükü Meyhanesi’nde kadehler her zaman sağlığa, şerefe ve sevgiye kalkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Türkbükü Meyhanesi adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Türkbükü Meyhanesi adlı restoranın park yeri yoktur.

Türkbükü Meyhanesi adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Türkbükü Meyhanesi adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Türkbükü Meyhanesi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1981 yılından beri tecrübesiyle öne çıkan, iki kardeşin ortaklığında aile sıcaklığını yansıtan, samimi bir atmosferde gerçek bir meyhane deneyimi yaşamak isteyenlerin mekanı Türkbükü Meyhanesi, üst katı mutfak, alt katı 10 masa ağırlayabilen özel bir işletme… Sınırlı kapasitesi sebebiyle rezervasyon yaptırmanın daha da önem arz ettiği mekanda Quandoo, adeta bir anahtar görevi görüyor. Mutfaktaki lezzet tesadüf değil; mekanın ortağı iki kardeş de işi Ermeni barbalardan öğrenmişler. Gerçek meyhane geleneği ve lezzetleri bu sayede yaşamaya devam ediyor. Modern kına gecelerinden iş toplantılarına, mezuniyetten, özel davetlere kadar oldukça geniş bir hizmet yelpazesine sahip mekânın hamsi dolması ve hardallı patlıcanı özel olarak talep edilen tatlar arasında gösteriliyor. Her meyhanede bulunan “haydari “ ise Türkbükü Meyhanesi’ni diğerlerinden ayıran en önemli lezzetlerden… Ustaca hazırlanan haydariye masalarınıza sunulan diğer lezzetler, sıcaklar ve duvarlarda sizlerle buluşan hoş sözler eşlik ediyor.