Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Ustaca Adana

Ustaca Adana

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama17

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Ustaca Adana restoranının fotoğrafı
Ustaca Adana için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ustaca Adana hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 22:30
Saturday
11:00 - 22:30
Sunday
11:00 - 22:30
Monday
11:00 - 22:30
Tuesday
11:00 - 22:30
Wednesday
11:00 - 22:30
Thursday
11:00 - 22:30

Ustaca Adana hakkında daha fazla

Ustanın elinde usta işi kebaplar tatmak isteyen, lezzet dolu Adana sofralarına kurulmayı hayal edenlerin rüyası Koşuyolu’nda gerçek oldu! Ağızda dağılan tatlarla ve dost sohbetleriyle güzelleşen masaların mekanı Ustaca Adana Kebapçısı, unutulmaz bir zaman dilimi geçirmeniz için karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Ustaca Adana adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Ustaca Adana adlı restoranın park yeri yoktur.

Ustaca Adana restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Ustaca Adana restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Ustaca Adana restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Adana’da bir kez kebabı tatmış olanlar hem mutlulukla tanışmış hem de Adana dışında benzeri lezzet bulamama üzüntüsüyle karşılaşmış insanlardır… Bu üzüntüyü geride bırakabileceğiniz yerlerden biri Koşuyolu’nda karşınıza çıkıyor. Ustaca Adana Kebapçısı, Adana lezzetlerini İstanbul’da sofranıza taşımanın mutluluğunu yaşıyor. Nefis döner çeşitleri, kebap çeşitleri, et çeşitleri, mezeler ve tatlılarla geniş bir menüyü sizlerle buluşturan mekanda tüm tatlar özenle hazırlanıyor. Sunumu ve servis kalitesiyle de yüzleri güldüren Ustaca Adana Kebapçısı’nda sofralar dost sohbetleriyle güzelleşmeye devam ediyor. Size bu güzel mekanın tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Ustaca Adana Kebapçısı’nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.