Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beyoğlu
Üstad Restaurant

Üstad Restaurant

Türk, Deniz ürünleri, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama25

Beyoğlu, Istanbul şehrindeki Üstad Restaurant restoranının fotoğrafı
Üstad Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Üstad Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00

Üstad Restaurant hakkında daha fazla

Nevizade’nin enerji ve eğlence dolu ortamına rustik ve Safranbolu tarzı mimarisiyle renk katan; özel hazırlanan mezeleri ve tatlarıyla lezzet katan, fasıl geceleriyle kulağınızdaki pası söküp alan özel bir yer: Nevizade Üstad Restaurant. Gününüzü güzelleştirecek, yüzleri güldürecek özel bir zaman dilimi için kapılarını sizlere aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Üstad Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Üstad Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Üstad Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Üstad Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Orta Doğu da sunar

Üstad Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu tarihi Nevizade'de bulunan Üstad Restaurant’ta, girişte sıcak bir merhaba ile karşılaştıktan sonra etrafa göz atınca bir mahzen havasıyla karşılaşıyorsunuz. Rustik tarzda ve Safranbolu mimarisiyle öne çıkmış salonlarda şömine başında fasıl keyfi yaşayabilir, özel atmosferin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Hijyenik ortamda usta aşçılar tarafından hazırlanan Üstad’a özgü et-balık ve meze çeşitleriyle sofralarınızı şenlendiren mekan, üçüncü katıyla toplantı, davet, seminer; teras katıyla da bar konseptini konuklarına sunuyor. Tüm bu güzelliklere güler yüzlü servis ve titiz sunum eşlik ederek Nevizade Üstad Restaurant’taki deneyiminizin güzelleşmesine sebep oluyor. Eğer sizler de Nevizade Üstad Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.