Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Büyükada
Yada Beach Club

Yada Beach Club

İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama38

Büyükada, İstanbul şehrindeki Yada Beach Club restoranının fotoğrafı
Yada Beach Club için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yada Beach Club hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Yada Beach Club hakkında daha fazla

Tatili, denizi, plajı İstanbul'un kilometrelerce uzağında aramayın! Yada Beach Club; Büyükada'da masmavi denizle sizleri buluştururken; özel tatları ve servisiyle de yüzünüzü güldürmeyi başarıyor.
Hafta içi Giriş Ücreti :30 TL
Hafta sonu Giriş Ücreti: 50 TL

Not:Happy Hour hariç saat 20.00 den sonra akşam yemeği ve club için gelen müşterilere % 20 indirim yapılacaktır.

Sıklıkla sorulan sorular

Yada Beach Club adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Yada Beach Club adlı restoranın park yeri yoktur.

Yada Beach Club restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Yada Beach Club restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Yada Beach Club restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

BİR VAPUR MESAFESİNDEKİ KAÇIŞ NOKTASI; YADA BEACH CLUB
Büyükada’nın en bakir koyu Viranbağ’da konumlanan Yada Beach Club, geniş kapasiteli plajı, masmavi denizi, özel lezzetlerin sunulduğu restaurantı ve happy hour partileriyle bu yaz huzur, keyif ve eğlenceyi bir arada yaşatacak. Ege koylarının yalın ve şık çizgisini Büyükada’ya taşıyan ve adanın en özel koyunda yer alan Yada Beach Club, sizlere gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkaracağınız, birbirinden özel lezzetler eşliğinde adanın keyfini doyasıya yaşayacağınız, İstanbul’un yanı başında eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Sabah 10.00’dan akşam 02.00’ye 180 kişi kapasiteli plajıyla hizmet veren Yada Beach, sabahları yunusların büyüleyici manzarası ile güne başlayıp akşamüzeri gün batımını keyifli müzikler eşliğinde sonlandırabileceğiniz masalsı bir atmosfer sunuyor. Gününüze Yada Beach Club’un özel olarak hazırladığı kahvaltı menüsüyle başlayabilirsiniz. Gün içerisinde bir şeyler atıştırmak veya içkisini yudumlamak isteyenler için plaja servisi bulunan Yada Beach, akşamları ise Akdeniz mutfağı ve Yada Sushi&Seafood’un en özel lezzetlerini 120 kişilik restoranında sunuyor. Akdeniz mutfağının öne çıkan lezzetleri şef Sadık Dursun ve İbrahim Çağan’ın, yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzeti mezeler Alaçatı Eflatun’dan tanıdığımız lezzet perisi Nalan Hanım’ın, sushiler ise Yada ‘nın usta sushi şefi Jampa Sudson ‘ın elinden çıkıyor. Menüde yer alan deniz mahsulleri ise balıkçılardan günlük olarak temin ediliyor. Hafta sonları DJ eşliğinde özel partilere de ev sahipliği yapacak Yada Beach’te haftanın tüm yorgunluğunu unutacaksınız. Özel Hizmetleriyle Fark Yaratıyor Büyükada iskelesinden kalkan özel ‘’Yada’’ tekneleriyle misafirlerini 10 dakika süren kısa bir yolculukla adaya ulaştıran Yada Beach, hazırlıksız gelen misafirler için plaj ürünlerinin bulunduğu sevimli dükkanı ile ihtiyacınız olan her şeyi hizmetinize sunuyor size ise adanın keyfini çıkartmak kalıyor. Plaj misafirlerinin yanı sıra koya demirleyen özel teknelere de yemek servisi sunan Yada Beach, teknelerinde vakit geçirmek isteyen misafirlerine de lezzet ve keyif vaat ediyor. İşletme danışmanlığını Aydın Samanlı’nın üstlendiği Yada Beach Club, deneyimli ekibi, misafirlerinin her anını kusursuz geçirmesi için tüm detayların düşünüldüğü ayrıcalıklı hizmeti ve kaliteli servisiyle misafirlerini Büyükada’nın en eşsiz koyunda ağırlıyor.