Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Zaika Indian Restaurant

Zaika Indian Restaurant

Hint

Ana menü fiyatı ortalama35

Fatih, İstanbul şehrindeki Zaika Indian Restaurant restoranının fotoğrafı
Zaika Indian Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Zaika Indian Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Wednesday
07:00 - 23:00
Thursday
07:00 - 23:00
Friday
07:00 - 23:00
Saturday
07:00 - 23:00
Sunday
07:00 - 23:00
Monday
07:00 - 23:00
Tuesday
07:00 - 23:00

Zaika Indian Restaurant hakkında daha fazla

Hindistan’ın tüm dünyayı etkisi altına alan egzotik lezzetleri, kilometrelerce öteden gelip İstanbul’da sofralara sunuluyor. Wyndham Istanbul Old City Hotel’de bulunan Zaika Indian, Delhili usta şefleri Rajeev Chand Katoch ve Muninder Kewal’in hazırladığı özel menüler ve sunum teknikleriyle gerçek bir Hint restoranı deneyimini sizlere sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Zaika Indian Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Zaika Indian Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Zaika Indian Restaurant adlı restoran Hint yemekleri sunuyor mu?

Evet, Zaika Indian Restaurant adlı restoran, Hint yemekleri sunar

Zaika Indian Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hindistan’ın gizemli mutfağı , Zaika Indian Restaurant’ta Delhili usta şefleri Rajeev Chand Katoch ve Muninder Kewal’ın ellerinden çıkan özgün yemeklerle İstanbul’da karşınıza çıkıyor. Özenle sarılan Samosa, Murg Malai Tikka, Veg non veg ve Hindistan mutfağından sofralarınıza gelen lezzetlerden daha fazlası Zaika Indian Restaurant’ta sizleri bekliyor. Kuzey ve Güney Hint mutfağının en önemli özelliklerinden biri olan gizli reçeteler ve baharatlar da sizi Hindistan’ın egzotik diyarlarına götürüyor. Zaika Indian Restaurant’ta 200 kişiye kadar gruplara özel yemekler hazırlanabiliyor. İstanbul’da beş yıldızlı otelde hizmet veren tek Hint restoranı olan Zaika Indian Restaurant, her gün 12.00 - 23.00 arasında Wyndham Istanbul Old City Hotel’de lobi katında misafirlerini ağırlıyor. Zaika Indian Restaurant’taki rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.