Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bakırköy
Abdülkadir Restaurant

Abdülkadir Restaurant

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama18

Bakırköy, İstanbul şehrindeki Abdülkadir Restaurant restoranının fotoğrafı
Abdülkadir Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Abdülkadir Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Friday
08:00 - 22:30
Saturday
08:00 - 22:30
Sunday
08:00 - 22:30
Monday
08:00 - 22:30
Tuesday
08:00 - 22:30
Wednesday
08:00 - 22:30
Thursday
08:00 - 22:30

Abdülkadir Restaurant hakkında daha fazla

Kastamonu, Osmanlı ve Türk mutfağı klasiklerini bir arada sunan, açıldığı 2010 yılından bu yana kendine has bir müdavim kitlesi oluşturan ve ünü günden güne yayılan bir mekan. Abdülkadir Restaurant, ünlü gurmelerden tam puan alan lezzetleri ve başta nefis et döneri olmak üzere klasikleşen lezzetleriyle karşınızda.

Sıklıkla sorulan sorular

Abdülkadir Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Abdülkadir Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Abdülkadir Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Abdülkadir Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İşletme sahibi Abdulkadır İmamvekilioğlu 21 Ocak 1959 yılında Kastamonu'da doğdu. 1985 yılında baba mesleği olan manifaturacılıkla ticaret hayatına atıldı.25 sene Kastamonu ve İstanbul'da tekstil işiyle uğraştıktan sonra 2010 yılında hem hobisi hem de hayranı olduğu Kastamonu ve Osmanlı mutfağını tanıtmak için, ailesinden gelen damak zevkine de güvenerek en sonunda kendi adını verdiği Abdülkadir Restaurant’ı kurmaya karar verdi. Restaurantı kurmadan önce yaptığı araştırmaları bir bir uygulayan Adülkadir İmamvekilioğlu, 2 Ocak 2010 tarihinden itibaren misafirlerine hizmet vermeye başladı. Lokantada asırlık tekniklerle harmanlanan et döner, Osmanlı mutfağının zengin çeşitleri ve Kastamonu mutfağının eşsiz lezzetleri bulunuyor. Hedefi Kastamonu mutfağını yaşatıp herkese tanıtmak, Osmanlı mutfağını unutturmamak ve gerçek et döneri sevenleriyle buluşturmak. Ünlu gurmelerden tam puan alan Abdülkadir Restaurant’ta sizler de lezzet sofrasına kurulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.