Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Şah Cafe - Inn

Şah Cafe - Inn

Dünya Mutfağı

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Şah Cafe - Inn restoranının fotoğrafı
Şah Cafe - Inn için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şah Cafe - Inn hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 05:00
Saturday
10:00 - 05:00
Sunday
10:00 - 05:00
Monday
10:00 - 05:00
Tuesday
10:00 - 05:00
Wednesday
10:00 - 05:00
Thursday
10:00 - 05:00

Şah Cafe - Inn hakkında daha fazla

Sultanahmet’te şehrin kaosunu geride bırakabileceğiniz, zamanı durdurup huzur ve mutluluk dolu bir anda kalabileceğiniz özel bir yer Şah Cafe Inn. Sıcak ve samimi iç ortamı ve bahçesi, hobi oyunları, nargilesi, sıcak ve soğuk içecekleri, enfes tatlarıyla sizlere günün gerginliğini geride bırakabileceğiniz bir ortam sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Şah Cafe - Inn restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Şah Cafe - Inn adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Şah Cafe - Inn adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Şah Cafe - Inn restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şah Cafe Inn, Sultanahmet’in renkli sokaklarını arşınlarken karşınıza çıkan, adeta zamanı durdurabileceğiniz özel bir yer. Gün boyu dostlarınızla oyunlar oynayabileceğiniz, iç kısımda ya da bahçe kısmında nargile kullanabileceğiniz, yemeğinizin tadını çıkarabileceğiniz bu özel mekanda sıcak içeceklerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz. Şah Cafe Inn’in huzur dolu ortamıyla günün tüm gerginliğini geride bırakırken, yaşamın enerjisini ve mutluluğunu yeniden depolayabileceğiniz özel bir zaman dilimini size hediye etmeyi başarıyor. Güler yüzlü servis ve özel sunum, bu zaman dilimini daha da güzelleştirmeyi başarıyor. Eğer sizler de Şah Cafe Inn’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.