Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Anilar Taverna

Anilar Taverna

Türk

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Anilar Taverna restoranının fotoğrafı
Anilar Taverna için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Anilar Taverna hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 14:00
Wednesday
14:00 - 04:00
Thursday
14:00 - 04:00
Friday
14:00 - 04:00
Saturday
14:00 - 04:00
Sunday
14:00 - 04:00
Monday
14:00 - 04:00
Tuesday
14:00 - 04:00

Anilar Taverna hakkında daha fazla

Anılar Taverna, 40 yılı aşkın süredir lezzet ve müzik seven konuklarının adeta ikinci adresi haline geldi. Engin Er'in işletmesinde unutulmaz anlar yaşayacağınız mekanda hem lezzet dolu tatlarla buluşacak hem de önemli sanatçıların canlı performanslarını keyifle dinleyeceksiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Anilar Taverna adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Anilar Taverna adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Anilar Taverna restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Anilar Taverna restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Anilar Taverna restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

40 yılı aşkın tecrübesiyle sadece Anadolu Yakası'nın değil İstanbul'un en köklü mekanlarından biri Anılar Taverna. Usta isim Engin Er'in özel işletmecilik anlayışıyla yıllar içinde ikinci eviniz haline gelen Anılar Taverna, Üsküdar'dan sonra Bostancı'da da konuklarına en güzel anları yaşatmayı sürdürüyor. Taptaze mezelerin, lezzetli sıcakların ve tadı damağınızda kalacak lezzetlerin sizlerle buluşturulduğu mekanda her malzeme özenle temin edilip usta ellerce hazırlanıyor. Titizlikle ve güler yüzle enfes lezzetlerin masalarınıza servis edildiği mekanda canlı müzik akşamları ayrıca tercih ediliyor. Eğer sizler de Anılar Taverna'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.