Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Antik Acı Kahve

Antik Acı Kahve

Kek ve kahve

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Antik Acı Kahve restoranının fotoğrafı
Antik Acı Kahve için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Antik Acı Kahve hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00

Antik Acı Kahve hakkında daha fazla

Kadıköy’ün işlek caddesi Bahariye’nin hemen arkasında bir mola verip rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuzda uğrayabileceğiniz sevimli bir kafe Antik Acı Kahve. Enfes Türk kahveleri, sıcacık çayları ve hoş atıştırmalıklarıyla hem huzuru hem de lezzeti bulabileceğiniz özel yerlerden biri.

Sıklıkla sorulan sorular

Antik Acı Kahve restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Antik Acı Kahve restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Antik Acı Kahve adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Antik Acı Kahve adlı restoranın park yeri yoktur.

Antik Acı Kahve restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Piri Çavuş Sokak özellikle son birkaç yıldır yeni açılan kafeleri ve barları ile Kadıköy eğlence hayatının yeni merkezi oldu. Arabaları girememesi sayesinde sokaklara kurulan masalarda insanların motor sesinden uzak bir şekilde kaynaşabildiği samimi bir sokak haline geldi. Antik Acı Kahve de sokağın en işlek kafelerinden biri. Günün her saatinde demli bir çay veya acı bir Türk kahvesi eşliğinde sohbet eden veya kitap okuyan insanlara rastlamak mümkün. Sürekli taze çay bulunan ve uygun fiyatlı bir yer olduğundan tüm günü mekanda geçiren müdavimleri bile var. Siz de sinemadan, tiyatrodan veya alışverişten sonra dostlarınızla oturup bir yorgunluk kahvesi içerek sohbet edecek samimi bir mekan arıyorsanız Antik Acı Kahve’ye uğrayabilirsiniz.