Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Avlu Ocakbaşı

Avlu Ocakbaşı

Türk, Orta Doğu

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Avlu Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Avlu Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Avlu Ocakbaşı hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Bedava Wi-Fi
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Thursday
17:00 - 01:00
Friday
17:00 - 01:00
Saturday
17:00 - 01:00
Sunday
17:00 - 01:00
Monday
Kapalı
Tuesday
17:00 - 01:00
Wednesday
17:00 - 01:00

Avlu Ocakbaşı hakkında daha fazla

İstanbul’da yeme içme, eğlence, kültür sanat ayırt etmeksizin ‘şehir hayatı’na dair her şeyin kalbi olan Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi’nin merkezi Galatasaray’dan yokuş aşağı inerken göreceksiniz Avlu’yu… Burası; geçtiğimiz yıllara damgasını vuran, çok konuşulan, çok paylaşılan, çok sevilen, haliyle de çok taklit edilen bir konseptin, “yeni nesil meyhane”nin ilk örneği.

Sıklıkla sorulan sorular

Avlu Ocakbaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Avlu Ocakbaşı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Avlu Ocakbaşı adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Avlu Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yemekli, müzikli eğlencede daha ilk gününden kendi ekolünü yaratan Avlu Ocakbaşı; 2014-2017 arası, yine Galatasaray’da, bugünkü binası ile aynı cadde üzerindeki tarihi bir apartmanda ağırladığı misafirlerini, kapılarının kapalı olduğu bir yıllık aranın ardından bu kez iki bahçeye ve gerçek bir ‘avlu’ya sahip yeni evine davet ediyor. Buradaki yeni Avlu, yine bildiğiniz Avlu… Menüdeki lezzetler, etrafı saran dekor, saatler geçtikçe koyulaşan muhabbetin eşlikçisi şarkılar — tamamı bir tanıdığa rastlamanın huzurunu ve bu tanıdığın beraberindeki bir minik sürprizin heyecanını taşıyor. Önünüzde geleneksel meyhane klasikleri, kulağınızda ve dilinizde 90’lardan eskimeyen bir seçki, dört bir yanınızda aynı yılların, benzer hikayelerle büyümüş genç masaları ve aklınızda daha basit, daha samimi, her daim bir ve ortak ’yakın geçmiş’imiz… Bu birlik ve ortaklık, Avu’nun hamurundaki gizli malzememiz. Kırmızı etçilerin, beyaz etçilerin, “etle pek aram yok, ben mezeciyim”cilerin; 90’larda çocuk ya da genç olanların, 90’lara yetişemeyenlerin veya ruhu hala orada olanların — herkesin ve hepimizin, nesil ayırt etmeyen “yeni nesil meyhane”si Avlu Ocakbaşı, özlemi dindirmek için şimdi yeni yerinde, yine Beyoğlu’nda, yine Galatasaray’da; haftanın 7 günü 17:00-01:00 arası hizmet veriyor.