Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Rumelikavağı
Balıkçı Kahraman

Balıkçı Kahraman

Balık

Rumelikavağı, İstanbul şehrindeki Balıkçı Kahraman restoranının fotoğrafı
Balıkçı Kahraman için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Balıkçı Kahraman hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00

Balıkçı Kahraman hakkında daha fazla

Rumelikavağı'nda, balığın ve lezzetin adresi haline gelmiş, ünü şehrin sınırlarını çoktan aşmış gerçek bir marka Balıkçı Kahraman. Enfes mezeleri ve taptaze balıklarıyla sofraları renklendiren Balıkçı Kahraman, özellikle bütün olarak mangalda pişirebildiği enfes kalkan balıklarıyla ün yapmış vaziyette. Hoş ortamı, manzarası ve güler yüzlü ortamıyla böylesi özel lezzetleri bir arada sunan Balıkçı Kahraman'a sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Balıkçı Kahraman adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Balıkçı Kahraman adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Balıkçı Kahraman restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Balıkçı Kahraman restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kalkan balığı diyince akla ilk gelen restoranlardan biri olan Balıkçı Kahraman, Rumelikavağı'nda yer alıyor. Kalkan balığını bütün olarak ızgarada mahvetmeden yapabilmek epey hüner isteyen bir iş. Balıkçı Kahraman da bu işi hakkını vererek yapabilen bir mekan olduğundan oldukça ün sahibi olmasına şaşmamak gerekiyor. Kalkan balığının yanı sıra salataları, mısır ekmeği ve tatlıları da oldukça başarılı. Güzel bir balık ziyafetinin arkasından masaya isteyeceğiniz ayva tatlısı da eve mutlu dönmenin garantisi haline geliyor. Levrek tandır ve iskorpit şişi de oldukça iddialı olan mekanda ünlü isimlere de rastlamak mümkün. Siz de elinizi çabuk tutup Rumelikavağı’nın ve İstanbul’un en iyi balıkçılarından biri olan Balıkçı Kahraman’daki yerinizi Quandoo üzerinden ayırtabilirsiniz.