Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Bank Pub

Bank Pub

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama19

Karaköy, İstanbul şehrindeki Bank Pub restoranının fotoğrafı
Bank Pub için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bank Pub hakkında

Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:30
Thursday
08:00 - 22:30
Friday
08:00 - 22:30
Saturday
08:00 - 22:30
Sunday
08:00 - 22:30
Monday
08:00 - 22:30
Tuesday
08:00 - 22:30
Wednesday
08:00 - 22:30

Bank Pub hakkında daha fazla

Karaköy'ün çehresini değiştiren noktalardan Gradiva Hotel'in bünyesinde; huzurlu bir parkın atmosferini farklı dekorasyon ve atmosferiyle sizlere sunan bir mekan... Bank Karaköy; özel ortamını Anadolu tatlarıyla buluşan dünya lezzetleriyle taçlandırırken size günün her saatinde uğrayıp vakit geçirebileceğiniz farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bank Pub adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bank Pub adlı restoranın park yeri yoktur.

Bank Pub adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Bank Pub adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Bank Pub restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy'de Gradiva Hotel'in bünyesinde açılan mekanlar arasında en çarpıcı sayılanlardan bir tanesi kuşkusuz Bank. Mimar Fahrettin Aykut'un ‘hayat ağacı’ konsepti üzerine kurduğu dekorasyon hem Gradiva'da hem de Bank'ta kendisini hissettirmeyi başarıyor. Ağaç dalları şeklindeki dizayn konuklara huzur ve mutluluk sağlıyor. Bank’ın menüsünü oluşturan ünlü şef Bengi Kayhan; hem kafe rahatlığını hem de restaurant ciddiyetini seçeneklere yansıtmayı başarmış. Sabah kahvaltısında hem Türkiye'ye özgü hem de dünya mutfaklarından tatlar sunan Bank'ta günün ilerleyen saatlerindeki lezzetlerde de Anadolu tatlarıyla dünya mutfağı lezzetlerinin buluşması hakim. Geniş bar menüsünde de alkollü ve alkolsüz içecek çeşitlerini mutlulukla yudumlayabilirsiniz. Eğer sizler de Bank Karaköy'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.