Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Birdies

Birdies

Akdeniz, İtalyan, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama23

Karaköy, İstanbul şehrindeki Birdies restoranının fotoğrafı
Birdies için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Birdies hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00

Birdies hakkında daha fazla

Karaköy’ün enfes lezzetleriyle ön plana çıkan mekanı Birdies, samimi ve sıcak atmosferiyle müdavimi olacağınız özel bir mekan. Sahibi Gökhan Bey’in İtalya’da edindiği pizzacılık tecrübesiyle özellikle pizzalarıyla misafirlerini büyüleyen mekanda enfes tatlılar ve makarnalar başta olmak üzere hoş İtalyan lezzetleriyle dolu masalar sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Birdies adlı restoran Akdeniz yemekleri sunuyor mu?

Evet, Birdies adlı restoran, Akdeniz yemekleri sunar ve ayrıca İtalyan, Avrupa da sunar

Birdies adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Birdies adlı restoranın park yeri yoktur.

Birdies restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy’ün lezzet haritasına katılan özel yerlerden biri hiç kuşkusuz Birdies. Hoş dekorasyonuyla sizi kendine çeken sıcak ve samimi mekan, hem sevdiklerinizle sıcak sohbetlere dalmak hem de enfes lezzetleriyle damağınızı şölen yerine çevirmek için uğrak yeriniz olmaya aday. Birdies’in en önde gelen lezzetleri kuşkusuz pizzaları. Mekanın sahibi Gökhan Bey’in İtalya’da edindiği pizzacılık tecrübesi, her anlamda karşınıza lezzet ve mutluluk olarak dönmeyi başarıyor. Dana diavola, 4 peynirli pizza, Birdies Pizza, doppio ve salsiccia pizza çeşitleri arasında en çok ön plana çıkanlardan… pizzalar dışında özel başlangıçlar, makarnalar ve tatlılar da mekanın menüsünü oluşturmayı başarıyor. Eğer sizler de Birdies’te kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.