Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Büyükada
Büyükada Façyo Restaurant

Büyükada Façyo Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama38

Büyükada, İstanbul şehrindeki Büyükada Façyo Restaurant restoranının fotoğrafı
Büyükada Façyo Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Büyükada Façyo Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00

Büyükada Façyo Restaurant hakkında daha fazla

Büyükada’da 100 senelik bir tecrübenin sofralarınıza lezzet ve kalite olarak yansıdığı özel bir yer Façyo Restaurant. Özenle hazırlanan mezeleri, taptaze balıkları ve odun ateşinde pişirilen çikolatalı suflesi Façyo’nun özellikle tavsiye edilen lezzetleri… Hem ada havası almak hem de unutulmaz bir lezzet sofrasına kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.

Sıklıkla sorulan sorular

Büyükada Façyo Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Büyükada Façyo Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Büyükada Façyo Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Büyükada Façyo Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1918 yılından bu yana hizmet veren Façyo Restaurant, Büyükada’nın zengin doğa manzarası ile mutfağının eşsiz yemeklerini birleştirdiği sıcak bir atmosferde hizmet veriyor. Birçok efsane olmuş meze ve balık ızgaraları sizler için geçmişten güne aynı lezzet ile taşıyorlar. Kaliteli ve kusursuz hizmet anlayışıyla Büyükada’nın martı sesleriyle süslü, deniz dalgalarının romantizminde, doğal hayatın tam içerisindeki Façyo Restaurant farkını yaşamak için sizler de mekana davetlisiniz. Mevsiminde günlük satılan taze balıklar, yılların tecrübesiyle fark yaratan mezeler ile karşınıza çıkan mekanda içeceklerinizi yudumlarken sizler de farkı hissedeceksiniz. Yemeğin sonunda Façyo Restaurant’ın meşhur tatlısı odun ateşinde pişen çikolatalı suflenin denemesi özellikle öneriliyor. Eğer sizler de Façyo Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.