Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Cafe Bodrum Restaurant

Cafe Bodrum Restaurant

Kek ve kahve, Türk, Meksika, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama30

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Cafe Bodrum Restaurant restoranının fotoğrafı
Cafe Bodrum Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cafe Bodrum Restaurant hakkında

Bugün kapalı
Friday
09:30 - 00:00
Saturday
09:30 - 00:00
Sunday
09:30 - 00:00
Monday
09:30 - 00:00
Tuesday
09:30 - 00:00
Wednesday
09:30 - 00:00
Thursday
09:30 - 00:00

Cafe Bodrum Restaurant hakkında daha fazla

Sultanahmet'te sizlerin karşısına çıkan Cafe Bodrum, kaliteyi ve lezzeti bir arada sunan sıcak ve samimi atmosferiyle lezzetseverlerin öncelikli tercihi. Hoş bahçesi, Türk ve Osmanlı mutfağı ağırlıklı menüleri, güler yüzlü personeliyle değişmez adreslerinizden biri haline geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Cafe Bodrum Restaurant adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Cafe Bodrum Restaurant adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Meksika, Deniz ürünleri da sunar

Cafe Bodrum Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Cafe Bodrum Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Cafe Bodrum Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sultanahmet, hem insanların, hem yolların hem de tarihlerin birleştiği özel bir yer olarak İstanbul'un kalbi olmayı sürdürüyor. Yüzyıllardır İstanbul'a lezzet, kültür ve yaşam pompalayan Sultanahmet'te sizlerin karşısına çıkan Cafe Bodrum, sıcak ve samimi ortamıyla misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Türk mutfağı ağırlıklı olarak dünya mutfaklarından farklı lezzetleri masalarınıza sunan Cafe Bodrum, mezeleri, börek çeşitleri, kırmızı ve beyaz et çeşitleri, pizzaları, deniz ürünleri, makarnalar, balık çeşitleri ve çok daha fazlası sizlere özenle sunuluyor. Eğer sizler de Cafe Bodrum Sultanahmet'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.