Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Camellia Cafe Brasserie

Camellia Cafe Brasserie

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama29

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Camellia Cafe Brasserie restoranının fotoğrafı
Camellia Cafe Brasserie için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Camellia Cafe Brasserie hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 07:00
Saturday
07:00 - 01:00
Sunday
07:00 - 01:00
Monday
07:00 - 01:00
Tuesday
07:00 - 01:00
Wednesday
07:00 - 01:00
Thursday
07:00 - 01:00
Friday
07:00 - 01:00

Camellia Cafe Brasserie hakkında daha fazla

20 seneyi aşkın bir süredir Sarıyer'de konuklarına hizmet veren Camellia Cafe, denize nazır konumunda özel lezzetlerinin tadını çıkaracağınız farklı mekanlardan biri. Doğaya aşık işletmecilere sahip mekan, yenilenen bahçesi ve koruma altındaki ağaçlarıyla sizleri de doğanın ve şehrin güzelliini yaşamaya davet ediyor. İster sevdiklerinizle ister tek başınıza mutlu bir zaman geçirmeniz için Camellia Cafe'ye davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Camellia Cafe Brasserie restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Camellia Cafe Brasserie restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Camellia Cafe Brasserie restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Camellia Cafe Brasserie restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Camellia Cafe, gerek servis anlayışıyla, gerek muhteşem doğa dokusuyla misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunuyor. 1996'dan beri Sarıyer'de hizmetini sürdüren Camellia Cafe, yenilenen bahçesi ve iç mekanıyla kalite ve konforu seçkin müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bahçeye girdiğinizde sizi deniz manzaralı harika bir atmosfer karşılıyor. Keyifli geçirilecek saatler için tamamlayıcı unsurlar olarak yer alıyor. Ayrıca Camellia Cafe'de doğaya son derece önem veriliyor. Cafenin içinden yükselen ağaçların kesilmemesi ve ona göre mimarisi geliştirilmesi buna bir kanıt niteliğinde. Özel tatları, geniş menüsü, içecekleri ve sunumlarıyla vazgeçemeyeceğiniz yerlerden biri haline gelen Camellia Cafe'de özel bir deneyim sizleri bekliyor. Eğer sizler de Camellia Cafe'ye konuk olmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.