Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fenerbahçe
Fenerbahçe Tesisleri TCDD

Fenerbahçe Tesisleri TCDD

Dünya Mutfağı

3.5/6

2 değerlendirme

Fenerbahçe, İstanbul şehrindeki Fenerbahçe Tesisleri TCDD restoranının fotoğrafı
Fenerbahçe Tesisleri TCDD için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fenerbahçe Tesisleri TCDD hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
08:00 - 22:00
Friday
08:00 - 22:00
Saturday
08:00 - 22:00
Sunday
08:00 - 22:00
Monday
08:00 - 22:00
Tuesday
08:00 - 22:00
Wednesday
08:00 - 22:00

Fenerbahçe Tesisleri TCDD hakkında daha fazla

TCDD Fenerbahçe Tesisleri, yemyeşil ortamı, gününüzü güzelleştiren deniz manzarası ve rahatlatıcı ortamıyla karşınızda! Sabah kahvaltıları başta olmak üzere enfes lezzetler ve sevdiklerinizle en güzel organizasyonlarınızın adresi TCDD Fenerbahçe Tesisleri.

Sıklıkla sorulan sorular

Fenerbahçe Tesisleri TCDD restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Fenerbahçe Tesisleri TCDD restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Fenerbahçe Tesisleri TCDD adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Fenerbahçe Tesisleri TCDD adlı restoranın park yeri yoktur.

Fenerbahçe Tesisleri TCDD restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarihin gizemli dokusu ve Kalamış’ın yeşil alanlarıyla bezenmiş TCDD Fenerbahçe Tesisleri’nde denizin muhteşem görüntüsü eşliğinde leziz tatları ve sıcacık, keyif dolu bir ortamı keşfetmeye davetlisiniz… Fenerbahçe Tesisleri’nin rahatlatıcı atmosferi, şık ve konforlu mekanı sizleri ve arkadaşlarınızı ağırlamak için yeniden düzenlendi. Fenerbahçe Tesisleri’nde yapacağınız açık büfe kahvaltılar, izleyeceğiniz maçlar daha keyifli, yediğiniz yemekler ve içecekler denizin ve muhteşem manzaranın rahatlatıcı etkisi ile çok daha lezzetli olacaktır. Sizleri rahat ettirmek için yapılan bütün değişiklikleri memnuniyetle fark edip bunun keyfini süreceksiniz. Hafta sonları açık büfe zengin kahvaltı çeşitleriyle güne başlayarak manzaranın keyfini çıkarabilir ya da nişan, düğün, sünnet, doğum günü gibi özel günleriniz için İstanbul’un en gözde konumundaki tesisleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Eğer sizler de TCDD Fenerbahçe Tesisleri’inde kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.