Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Gakkı Karaköy

Gakkı Karaköy

Türk

Karaköy, İstanbul şehrindeki Gakkı Karaköy restoranının fotoğrafı
Gakkı Karaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Gakkı Karaköy hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Saturday
09:30 - 23:00
Sunday
09:30 - 23:00
Monday
09:30 - 23:00
Tuesday
09:30 - 23:00
Wednesday
09:30 - 23:00
Thursday
09:30 - 23:00
Friday
09:30 - 23:00

Gakkı Karaköy hakkında daha fazla

Karaçay yöresinde “yumurta” anlamına gelen Gakkı, adının hakkını nefis kahvaltı çeşitleriyle veriyor. Karaköy’ün lezzet haritasına kahvaltıları ve gün boyu atıştırmalıklarıyla damgasını vuran mekanda, “hıçın” gibi spesiyal börek çeşitleri de büyük ilgi görüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Gakkı Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Gakkı Karaköy restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Gakkı Karaköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Gakkı Karaköy restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Gakkı Karaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaçay yöresinde “yumurta” anlamına gelen Gakkı, yumurta şeklindeki menüsüyle konseptini detaylara da yaymış görünüyor. Her ne kadar yumurtayı isim olarak seçmiş olsa da mekânın en büyük spesiyali bir çeşit Karaçay böreği olan 'hıçın'. İçinde patates ve çökelek bulunan hıçın; manda kaymağı ve ev yapımı vişne reçeli ile sunuluyor. Mekanın spesiyalleri arasına giren hıçının yanı sıra Trabzon'dan gelen bal ve tereyağı, Akçay'dan gelen zeytinler, Bolu'dan gelen reçeller gibi her biri farklı yörelerden gelen doğal kahvaltılıklar sofraları renklendiriyor. Gün boyu kahvaltı servisi sunan menüde biftekli, somonlu ve vejetaryen sandviç de bulunuyor. İncirli muhallebi ise “tatlı” spesiyali olarak menünün dikkat çeken lezzetlerinden. Gakkı’da az sayıdaki oturma kapasitesi sebebiyle yer bulmak günden güne zorlaşıyor. Eğer sizler de Gakkı’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.