TR
Kaburga Sofrası İstanbul image 1
Kaburga Sofrası İstanbul image 2
Kaburga Sofrası İstanbul image 3
Kaburga Sofrası İstanbul image 4
Kaburga Sofrası İstanbul image 5
Kaburga Sofrası İstanbul image 6

Kaburga Sofrası

Bakırköy · Türk Mutfağı · $$$$

Kaburga Sofrası hakkında

Mardinli bir aileden, Mardin mozağini lezzetleriyle ortaya koyan özel bir mekan… 1997’den beri şehrin lezzet haritasını renklendiren Kaburga Sofrası, Bakırköy şubesiyle de müthiş kaburga dolmaları başta olmak üzere sofralanızı lezzetle donatıyor.

Kaburga Sofrası Sayfasına Git

Adres

Kaburga Sofrası
Sakızağacı Mahallesi, Kennedy Caddesi No:89
34200 Bakırköy/İstanbul

Açılış Saatleri

Bugün açık - Açılış saati 12:00
Salı
12:00 - 23:00
Çarşamba
12:00 - 23:00
Perşembe
12:00 - 23:00
Cuma
12:00 - 23:00
Cumartesi
12:00 - 23:00
Pazar
12:00 - 23:00
Pazartesi
12:00 - 23:00

Şefin Seçimi

CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Narsuyu Salatası

TRY 4.00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Ana Yemekler

Mumbar

TRY 18.00

Özel Mardin Güveci

TRY 20.00

Kaburga Dolması

TRY 80.00
A159C0BE-C336-43BF-BF2D-E0F5EE3318E4

Ara Sıcaklar

Haşlanmış İçli Köfte

TRY 18.00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

İrmik Helvası

TRY 5.00

Daha fazla bilgi

1997'den beri hizmetinizde olan Kaburga Sofrası, ilk şubesini Aksaray'da açtıktan bir süre sonra Şişli'de ikinci şubesini açtı. Aksaray Şubesi'nin Bakırköy'e, Şişli Şubesi'nin de Taksim'e taşınması ile daha merkezi yerlere doğru yayılan şubeler bugünkü halini aldı. Kaburga Sofrası, Mardinli bir aile tarafından yönetilen bir aile işletmesidir. Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce bilen personeliyle tüm halklara hitap ederken, yemekleriyle de Mardin'in mozaiği andıran kültürünü İstanbul'da yaşatmaktadır. Bakır tepsilerde yapılan sunumuyla kaburga dolmasının tadını, yine bakır kaplarla servis edilen ayran ile tamamlayabilirsiniz. Kaburga dolması, Mardin'de önemli günlerde misafiri onurlandırmak için yapılan özel bir yemektir. Bu büyük lezzete ulaşmak biraz meşakkatli, fakat sonuca değdiği kesin! Kaburga dolması, lezzetini Mardin'in doğal ortamında yetiştirilen kuzu ya da oğlaktan alıyor. Kuzu ya da oğlak, özel iç pilav ile doldurulup dikiliyor ve tam sekiz saat buharda pişiriliyor.

2 Kişiler
123456789101112
Bugün (Salı)
Aralık 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Zaman seçin:
sosyal
Uygulamalar
©2017 Quandoo GmbH. Tüm hakları saklıdır