Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Turgutreis
Kardeşler Balık Akyarlar

Kardeşler Balık Akyarlar

Balık

Turgutreis, Bodrum şehrindeki Kardeşler Balık Akyarlar restoranının fotoğrafı
Kardeşler Balık Akyarlar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kardeşler Balık Akyarlar hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Thursday
09:00 - 03:00
Friday
09:00 - 03:00
Saturday
09:00 - 03:00
Sunday
09:00 - 03:00
Monday
09:00 - 03:00
Tuesday
09:00 - 03:00
Wednesday
09:00 - 03:00

Kardeşler Balık Akyarlar hakkında daha fazla

Ege’nin izi, denizlerin hediyelerini sizlere sunan sofralarında saklıdır. Bodrum Akyarlar’da tecrübesi ve lezzeti ile fark yaratan Kardeşler Balık, dost sohbetleriyle süslenen böylesi sofralarda ziyaretçilerine unutulmaz bir balık ziyafeti sunuyor. Deniz ürünleri, mezeler ve Akyarlar’ın güzelliği, anılarınızı renklendiriyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kardeşler Balık Akyarlar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kardeşler Balık Akyarlar restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kardeşler Balık Akyarlar restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kardeşler Balık Akyarlar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Akyarlar Koyu’nda hizmet veren Kardeşler Balık Akyarlar muhteşem manzarası ve eşsiz havasıyla yediğiniz yemekten iki kat tat almanızı sağlayan bir mekan. Mekanın sahipleri Emine Hanım ile eşi Tarkan Bey başta olmak üzere tüm personelin konuklara olan ilgisi ve servisin kalitesi de Kardeşler Balık’ı ön plana çıkartıyor. Her zaman günlük olarak avlanan balıklar servis ediliyor ve bu da lezzette yüksek bir standart yakalanmasını sağlıyor. Sade ve şık dekorasyonu içinde rahat edeceğiniz mekanın balıkları kadar köpoğlu, İzmir salatası, patlıcan salatası, semizotu, enginar, deniz börülcesi gibi lezzetleri de oldukça ünlü. Canlı fasıl, eşsiz manzara ve lezzetli yemekleri ile unutulmaz bir gece garantisi veren Kardeşler Balık Akyarlar’daki rezervasyonunuzu hemen Quandoo üzerinden yaptırabilirsiniz.