Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Mecidiyeköy
Loca Lounge

Loca Lounge

Dünya Mutfağı

Mecidiyeköy, İstanbul şehrindeki Loca Lounge restoranının fotoğrafı
Loca Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Loca Lounge hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
08:00 - 02:00
Saturday
08:00 - 02:00
Sunday
08:00 - 02:00
Monday
08:00 - 02:00
Tuesday
08:00 - 02:00
Wednesday
08:00 - 02:00
Thursday
08:00 - 02:00

Loca Lounge hakkında daha fazla

Mecidiyeköy’ün gerçek sakinlik ve lezzet noktalarından biri Loca Lounge. Dünya mutfağından enfes tatlar ya da yudumlayacağınız hoş içeceklerle adeta günün gerginliğinden ve kaosundan kaçış noktanız. İster sevdiklerinizle ister kendi başınıza Loca Lounge’a gelin, yaşamın güzelliğini yeniden keşfedin!

Sıklıkla sorulan sorular

Loca Lounge restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Loca Lounge restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Loca Lounge restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Loca Lounge restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Loca Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Mecidiyeköy’ün hareketli ve yer yer stresli yaşamının içerisinde, sizi dışarda sürüp giden enerjinin içinden çıkarıp alacak; evinizde gibi hissettirecek özel bir yer var: Loca Lounge. Hoş atmosferiyle huzuru ve keyfi bir arada yaşayabileceğiniz özel bir ortam sunan Loca Lounge’da dünya mutfaklarından pek çok tat özenle hazırlanıyor, sizlerin karşısına titizlikle çıkarılıyor. Geniş içecek menüsü de Loca Lounge’un çokça tercih edilmesinde, dostlarla iyi vakit geçirilmesinde etken konumda. Personelin dikkatli ve titiz tutumu, mekanı vazgeçilmezleriniz arasına sokmada son derece başarılı. Eğer sizler de Loca Lounge’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.