Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kayışdağı
Lokasyon Cafe

Lokasyon Cafe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama17

Kayışdağı, İstanbul şehrindeki Lokasyon Cafe restoranının fotoğrafı
Lokasyon Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Lokasyon Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 00:00

Lokasyon Cafe hakkında daha fazla

İçerenköy’ün kıpır kıpır mekanı, eğlencenin ve lezzetin bir arada bulunabildiği özel noktası Lokasyon Bar Restaurant; semtin ihtiyacı olan konsepti misafirleriyle buluşturuyor. Geniş yelpazede çeşitlenen menüsü ve hoş atmosferiyle yüzleri güldüren Lokasyon, ister tek başınıza ister dostlarınızla keyfini rahatlıkla çıkarabileceğiniz bir mekan.

Sıklıkla sorulan sorular

Lokasyon Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Lokasyon Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Lokasyon Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Lokasyon Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Lokasyon Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İçerenköy’ün aradığı, özlediği, arzu ettiği mekan Lokasyon Bar Restaurant, özel atmosferi ve konseptiyle öncelikle semtin ihtiyacını fazlasıyla karşılaşmış görünüyor. Stres dolu bir günün sonunda ya da güzel başlamak istediğiniz bir günün erken saatlerinde uğrayarak lezzet dolu bir zaman diliminin tadını çıkarabileceğiniz Lokasyon, geniş menüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sabah kahvaltısıyla başlayan, dürümlerden beyaz et ve kırmızı et çeşitlerine dek geniş bir menüsüyle günün ilerleyen saatlerine dek lezzet sunan mekanda, geniş içecek çeşitleri de yüzleri güldürüyor. Titiz ve güler yüzlü servis de Lokasyon’un yine öne çıkan özelliklerinden… Eğer sizler de Lokasyon Bar Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.