Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Mr.Grill

Mr.Grill

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama21

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Mr.Grill restoranının fotoğrafı
Mr.Grill için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mr.Grill hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00

Mr.Grill hakkında daha fazla

Kozyatağı'nın lezzet üssü Mr. Grill, nefis tatlarıyla özellikle etseverlerin gözdesi haline geldi. Nefis döneri, ızgara et çeşitleri, cevizli köftesi, Antalya usulü köftesi ve birbirinden lezzetli daha pek çok çeşitiyle sadece Kozyatağı'nın değil; şehrin gözdesi haline gelmiş durumda.

Sıklıkla sorulan sorular

Mr.Grill restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mr.Grill restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mr.Grill adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mr.Grill adlı restoranın park yeri yoktur.

Mr.Grill restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Mr. Grill'in arkasında 30 yıla yakın süredir gıda ile iç içe geçmiş bir tecrübe var. İşletmecilerin 1987 yılında gıda toptancılığı ile başlayan ticari yaşamı 2006 yılından itibaren döner ve köfte üretimi ile devam etti. 30 yıla yaklaşan tecrübenin getirisi olarak sunulan ürünlerin, misafirlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda doğal, lezzetli, sağlıklı ve hiç bir katkı maddesi içermeyen, kimyasal maddeler barındırmayan ürün üretimine önem verdildi. Bu bilinç ve deneyimle Mr.Grill'in lezzetlerinin sizlerle buluşması sağlanıyor. Mr. Grill'in menüsünde antrikot, döner çeşitleri, burgerler, cevizli köfte, Antalya usulü köfte ve piyaz özellikle tavsiye edilen tatlar arasında. Eğer sizler de Mr. Grill'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.