Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kadıköy
Nabizade Konağı

Nabizade Konağı

Türk

Ana menü fiyatı ortalama16

Kadıköy, Istanbul şehrindeki Nabizade Konağı restoranının fotoğrafı
Nabizade Konağı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nabizade Konağı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00

Nabizade Konağı hakkında daha fazla

Kadıköy’ün ortasında, başka bir dünyaya açılan bir kapı Nabizade Konağı… Karadeniz geceleri, fasıl geceleri ve farklı konseptteki pek çok özel gün Nabizade Konağı’nda sizlerin karşısına çıkıyor. Özel tatları, mutfağı, dekorasyonu ve süslemesiyle Nabizade Konağı’nda renkli anılara sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Nabizade Konağı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Nabizade Konağı adlı restoranın park yeri yoktur.

Nabizade Konağı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Nabizade Konağı adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Nabizade Konağı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy’de karşınıza çıkan Nabizade Konağı, özel konsept organizasyonlarıyla konuklarının karşısına çıkıyor. Her türlü davet, kutlama, yemek ve organizasyon için tercih edebileceğiniz Nabizade Konağı’nda özel konseptte organizasyonlar da düzenleniyor… Yeşilin kokusunu, mavinin güzelliğini sofralarınıza getiren Karadeniz geceleri, yeri daima farklı, efkar dağıtıp mutluluğu masalarına taşıyan fasıl geceleri ve çok daha fazlası Nabizade Konağı’nda sizleri bekliyor. Usta ellerce hazırlanan lezzetler, kaliteli malzemenin damaklarınızda bırakacağı hoş bir birlikteliği müjdelerken mekanın dekorasyonu, organizasyonlara özel süslemeleri ve çok daha fazlası özel bir tecrübe için sizlerin karşısına çıkıyor. Eğer sizler de Nabizade Konağı’nda kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.