Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Niyazi Bey Ataşehir

Niyazi Bey Ataşehir

Türk

Ana menü fiyatı ortalama25

4.0/6

1 değerlendirme

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Niyazi Bey Ataşehir restoranının fotoğrafı
Niyazi Bey Ataşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Niyazi Bey Ataşehir hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 21:00
Thursday
07:00 - 21:00
Friday
07:00 - 21:00
Saturday
07:00 - 21:00
Sunday
07:00 - 21:00
Monday
07:00 - 21:00
Tuesday
07:00 - 21:00
Wednesday
07:00 - 21:00

Niyazi Bey Ataşehir hakkında daha fazla

50 yıllık bir tecrübenin, lezzet ve kalite yolculuğu Ataşehir’de devam ediyor. Kendi adıyla anılan özel iskender çeşitiyle kendine has bir müdavim kitlesi yaratan Niyazibey, ağızda dağılan tatlarıyla sizleri bu lezzet şölenine davet etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Niyazi Bey Ataşehir adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Niyazi Bey Ataşehir adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Niyazi Bey Ataşehir adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Niyazi Bey Ataşehir adlı restoranın park yeri yoktur.

Niyazi Bey Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1965 yılında İskender Kebapçısı olarak faaliyete başlayan firma, yıllardır sürdürdüğü kalite ve dürüstlük ilkeleri ile bütünleştirdiği ismini Niyazibey olarak tescilledi. Bugüne kadar verilen emeğin bir sonucu olarak tercih ediken bir marka konumuna gelen Niyazibey, geçen süreç içinde kendi ismiyle sunduğu iskender kebabını yeniden yorumlamış ve bir kebapta çok zor görülebilecek müdavim kitlesini oluşturmuştur. Niyazibey, yıllar içerisinde İstanbul’un özellikle Anadolu yakasının pek çok semtinde açtığı restoranlarıyla misafirlerine ağırlamış, güler yüzlü personeliyle, hijyenik mutfağıyla ve lezzetli menüsüyle hizmet vereye devam etmektedir. Bunlar arasından Ataşehir şubesi, Niyazibey’in alışılagelmiş kalitesini ve lezzetini en yüksek standartta misafirleriyle buluşturuyor. Eğer sizler de Niyazibey Ataşehir’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.