Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Reis Balık

Reis Balık

Balık, Türk, Deniz ürünleri, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama20

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Reis Balık restoranının fotoğrafı
Reis Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Reis Balık hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00

Reis Balık hakkında daha fazla

Bahçesi, balkonu ve Boğaz manzarasıyla derin bir nefes almanızı sağlayan, salonundaki balık ağları ve zevkli objeleriyle sıcak ve samimi bir ortam yaratan Reis Balık, Rumelikavağı’nda ağzınıza layık nefis deniz ürünleri, mezeleri ve taptaze balıklarıyla unutulmaz sofraları sizler için hazırlıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Reis Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Reis Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Reis Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Reis Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Reis Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un içindeki en özel kaçış rotalarından biri Rumelikavağı… Sessiz ve huzurlu bir ortamda doğayla iç içe bir gün geçirmek; bunu yaparken de Boğaz’ın enfes manzarasını ve havasını sonuna kadar içinize çekebilmek için biçilmiş kaftan. Rumelikavağı’nın tüm bu güzelliklerini yaşayabilmeniz için sizlerin karşısına çıkan mekanlardan biri ise Reis Balık. Hem bahçesi hem de balkonuyla ferah bir atmosfer sunan mekanda Boğaz’ı seyredebilir, samimi iç mekanındaki balık ağları, dekor ve objeleri de ilgiyle inceleyebilirsiniz. Kendinizi bu denli rahat hissedebildiğiniz bu özel mekanda sevdiklerinizle enfes mezelerin tadını çıkarmak, deniz ürünlerinin ve taptaze balıkların ağızda dağılan lezzetlerini deneyimlemeniz de mümkün. Eğer sizler de Reis Balık’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.