Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Koşuyolu
Samos Balık Restaurant

Samos Balık Restaurant

Balık, Türk, Yunan, Orta Doğu

Koşuyolu, İstanbul şehrindeki Samos Balık Restaurant restoranının fotoğrafı
Samos Balık Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Samos Balık Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:30
Friday
10:30 - 02:00
Saturday
10:30 - 02:00
Sunday
10:30 - 02:00
Monday
10:30 - 02:00
Tuesday
10:30 - 02:00
Wednesday
10:30 - 02:00
Thursday
10:30 - 02:00

Samos Balık Restaurant hakkında daha fazla

Koşuyolu’nda hafta içi kanun eşliğinde Türk Sanat Müziği dinerken kadehlerinizi tokuşturabileceğiniz eşsiz bir mekan. Farklı atmosferi, mezeleri ve müziği ile İstanbul’un iddialı mekanlarından biri Samos Balık. İSTANBUL ANADOLU YAKASININ EN GÜZEL SEMTLERİNDEN KOŞUYOLUNDA DEKORUNDA VE LEZZETLERİNDE YUNAN ESİNTİSİ VE SAHİBİ OLAN DENİZ LEZZETLERİ UZMANI İLKER ERCAN’IN LEZZETLİ TARİFLERİNİN OLDUĞU ,DOSTLARINIZLA SOHBETİNİZE ,ÇARŞAMBA GÜNLERİ GREEK MÜZİK,DİĞER GÜNLERDE FASIL EŞLİK EDİYOR OLACAK.GÜLER YÜZLÜ PERSONELİMİZ İLE BERABER ,SICAK BİR ORTAM İÇİN KAPIMIZ HER DAİM SİZLERE AÇIKTIR…

Sıklıkla sorulan sorular

Samos Balık Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Samos Balık Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Samos Balık Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Samos Balık Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hem atmosferi hem de mezeleri sebebiyle Koşuyolu’nda deniz mahsulleri denince ilk akla gelen yerlerden biri Samos Balık. Enfes lakerdası, efsane şişte kalamarı ve çok başarılı balıkları ile ağız sulandıran güzide bir mekan. Çalışanlarının içtenliği ile sıcacık bir atmosfer yaratan Samos Balık’ta, bazı akşamlar gitar eşliğinde bazı akşamlar ise kanun eşliğinde canlı müzik dinlemek mümkün. Kısa zaman önce açılmasına rağmen hem leziz yemekleri hem de samimiyeti ile gönülleri çoktan fethetmiş. Samos Balık’ın sahibinin, Yemekteyiz programının yedinci hafta birincisi ve “Denizden” programının sahibi, lezzet ustası İlker Ercan olduğunu belirtmeyi es geçmeyelim. Tüm lezzetli mezeleri, ara sıcakları ve balıklarının yanı sıra balıklı yaprak sarma yemenizi içtenlikle öneriyoruz. Eğer siz de Samos Balık’ta arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.