Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Seyr-i Derya

Seyr-i Derya

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Seyr-i Derya restoranının fotoğrafı
Seyr-i Derya için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Seyr-i Derya hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00

Seyr-i Derya hakkında daha fazla

Büyüleyici Boğaz manzarasında, deneyimli ve ödüllü şeflerin size gerçek bir lezzet şöleni sunmasına izin verin! Seyr-i Derya, başta enfes pizzaları olmak üzere dünya mutfaklarından enfes tatlar ve sabah kahvaltılarıyla Beşiktaş'ın vazgeçilmez lezzetlerini sizlerle buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Seyr-i Derya adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Seyr-i Derya adlı restoranın park yeri yoktur.

Seyr-i Derya restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Seyr-i Derya restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Seyr-i Derya restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Muhteşem boğaz manzarasına karşı günün tüm yorgunluğunu ve gerginliğini atabileceğiniz özel bir deneyim sahibi olmak isteyenlerin adresi Seyr-i Derya karşınızda! Ödüllü ve deneyimli şeflerin elinde şekillenen özenle temin edilmiş malzemelerin ustaca hazırlanan dünya lezzetlerine dönüşmesini beğeniyle deneyimleyebileceğiniz mekanda farklı yörelerden kahvaltı çeşitleri, Meksika mutfağından enfes pizzalara kadar geniş seçenekli dünya tatları ve çok daha fazlası titizlikle hazırlanıp sizlerle buluşturuluyor. 60 kişiye kadar konuk ağırlayabilen mekanı toplantı, davet, kutlama, özel günler ve her türlü organizasyon için de tercih edebilirsiniz. Eğer sizler de Seyr-i Derya’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.