Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Shuttle

Shuttle

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama34

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Shuttle restoranının fotoğrafı
Shuttle için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Shuttle hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 16:00
Tuesday
16:00 - 04:00
Wednesday
16:00 - 04:00
Thursday
16:00 - 04:00
Friday
16:00 - 04:00
Saturday
16:00 - 04:00
Sunday
16:00 - 04:00
Monday
16:00 - 04:00

Shuttle hakkında daha fazla

Günlük stresi ve sıkıntıları geride bırakacağınız ortamıyla Sarıyer'in en gözde mekanlarından biri olmayı başaran Shuttle Bar, eğlenmeyi, hoş tatları yudumlamayı ve nefis lezzetlerin tadını çıkarmak isteyenlerin uğrak yeri haline geldi. Farklı atmosferiyle güzel bir deneyim yaşamak isteyenlerdenseniz sizler de Shuttle Bar'a davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Shuttle restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Shuttle restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Shuttle adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Shuttle adlı restoranın park yeri yoktur.

Shuttle restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Avrupa Yakası'nın eğlence hayatının Taksim, Nişantaşı, Tarabya aksında sıkıştığını düşünenlere Sarıyer'in cevabı Shuttle Bar. Hem hoş atıştırmalıkları, hem de alkollü alkolsüz içecek seçenekleriyle hayatın güzelliğini yudumlamak isteyenlerin adresi Shuttle Bar, hoş dekorasyonu ve atmosferiyle konuklarının yüzlerini güldürmeyi sürdürüyor. Mekana uğradığınız saat ve dakika ne olursa olsun günün stresini ve sıkıntısını geride bırakabileceğiniz ortamı, gün geçtikçe daha çok tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. Sizlere ister dostlarınızla ister kendi başınıza Shuttle Bar'ın hoş ortamının tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Shuttle Bar'da kendinize ait bir masaya kurulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.