Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Yeniköy
Sırçacı 14 Yeniköy

Sırçacı 14 Yeniköy

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama30

Yeniköy, Istanbul şehrindeki Sırçacı 14  Yeniköy restoranının fotoğrafı
Sırçacı 14 Yeniköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sırçacı 14 Yeniköy hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00

Sırçacı 14 Yeniköy hakkında daha fazla

Yeniköy’de Akdeniz esintisini masalarında hissetmek isteyenlerin değişmez tercihlerinden biri haline gelen Sırçacı 14, sıcacık atmosferi, tadı damağınızda kalacak özel lezzetleri, içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz hoş ortamı ve müzik seçimleriyle misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Dil balığı ve somon sufle, mekanda tadılması gereken lezzetler denilince ilk akla gelen tavsiyeler arasında yer alıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Sırçacı 14 Yeniköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Sırçacı 14 Yeniköy restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Sırçacı 14 Yeniköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Sırçacı 14 Yeniköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Sırçacı 14 Yeniköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Günün her saatine, her damak tadına ve her zevke uygun lezzetler sunan Sırçacı 14’ün menüsü kışa özel tatlarla yenilendi. Açıldığı günden bu yana Yeniköy’ün gözde mekanları arasında yerini alan Sırçacı 14’ün özellikle Gaziantep mutfağından dokunuşlar taşıyan menüsü kışa hazır. Klasik lezzetlere kattıkları yorumlarla iştah kabartan, özgün ve keyifli sunumlarıyla da göz zevkine hitap eden Sırçacı 14’ün yenilenen menüsünde, kahvaltıdan atıştırmalıklara, çorbalardan ana yemeklere tatlılardan içeceklere kadar her kategoride kışa özel yeni lezzetler yer alıyor. Sırçacı 14’ün yepyeni menüsündeki kahvaltı seçeneklerinden anneanne tarifiyle hazırlanan ‘Pişi’, ‘Kruvasan Arası Yumurta’ ve ‘Patatesli Omlet’ güne lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenlerin gönlünü fethederken ‘Mimosa’ ise kahvaltılara eşlik edebilecek içecekler arasında yerini alıyor. Gaziantep yöresinin saklı lezzetlerinden; tereyağlı ekmek üzerine sotelenmiş köfte ve vişne taneleriyle hazırlanan ‘Vişne Kebabı’, Antep fıstığı ve badem dolgusuyla alışageldiğimiz köfteleri unutturacak ‘Martedelli’ ise et severlerin yeni favorileri arasına giriyor. Sırçacı 14, kış denilince akla ilk gelen çorbalardan ‘Kırmızı Biber Çorbası’ ile içinizi ısıtıyor. ‘Spagetti Bolonez’, ‘Peynirli Ravioli’, ‘Kıymalı Tortellini’, ‘Sırçacı14 Dana Etli Lazanya’ gibi Gaziantep’teki Özmen Un işletmelerinde, aile değirmenlerinden getirilen doğal unlarla hazırlanan ev yapımı makarnalar ise Sırçacı 14’ün yeni kış lezzetleri arasındaki yerini alıyor. Sırçacı 14’ün tatlı dünyasındaki yeni kahramanlarından kendini ön plana çıkaran ise; Vanilyalı dondurma ile servis edilen ‘Vişneli Crumble Kek’. Yeniköy’ün sevilen mekanlarından Sırçacı 14, bu kış menüsüne eklediği yepyeni lezzetleriyle misafirlerinin keyfine keyif katmaya devam ediyor.