Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Çekmeköy
Süslübahçe Restaurant

Süslübahçe Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama18

Çekmeköy, İstanbul şehrindeki Süslübahçe Restaurant restoranının fotoğrafı
Süslübahçe Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Süslübahçe Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Thursday
09:00 - 00:30
Friday
09:00 - 00:30
Saturday
09:00 - 00:30
Sunday
09:00 - 00:30
Monday
09:00 - 00:30
Tuesday
09:00 - 00:30
Wednesday
09:00 - 00:30

Süslübahçe Restaurant hakkında daha fazla

İş çıkışlarında yorgunluğun ve stresin atıldığı öğlen molalarının ve iş toplantılarının lezzet karnavalına dönüştüğü, çimlerin üzerinden izlenebilen gökyüzü manzarasıyla günün yorgunluğunun huzur ve mutlulukla buluştuğu Süslübahçe, konuklarına rahatlatıcı bir ortamda keyifli bir yemek ve sohbet imkanı sağlıyor. Dünya tatlarının ve Osmanlı mutfağından lezzetlerin buluştuğu menüsüyle özel tatlarla dolu mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Süslübahçe Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Süslübahçe Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Süslübahçe Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Süslübahçe Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Süslübahçe Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şehrin son bahçesini müşterilerine sunan Süslübahçe, 180 derece panaromik gökyüzü manzarasıyla, 2014 yılında İstanbul’un yükselen ilçesi Çekmeköy’de kuruldu. Dünya mutfağından seçilmiş lezzetleri, Osmanlı mutfağından mükemmel tatlarla buluşturduğu menüsü, profesyonel hizmet anlayışı, hızlı servis kalitesi, cazip fiyat seçenekleri, sıcak atmosferi ve organik mimarisiyle müşterileri memnuniyetini esas alarak yoluna devam ediyor. Usta ellerinden çıkan özel tatları sadece damaklara değil gözlere de hitap eden Süslübahçe, aynı zamanda zengin içecek menüsü, nargile seçenekleri, farklı kokteylleriyle de dikkat çekiyor. Huzurlu ve keyifli bir atmosferde vakit geçirmek isteyenlerin müdavimi haline geldiği mekan müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu hizmet anlayışını, kişisel enerjinizi düşünerek seçtiği kaliteli ve dinlendirici müziklerle birleştirerek keyifli, pozitif zaman geçirmenizi sağlıyor. Sağlıklı yaşamı destekleyen hafif seçenekleri, vejetaryen tabakları, sabahları adeta karnavala dönüştüren serpme kahvaltısı, leziz yemekleri ve minik misafirlerimizi mutlu edecek çocuk menülerini beğeneceğinizi umuyor, en güzel buluşmaları yaşamanız ve rüya gibi anıları biriktirmeniz için sizler de Süslübahçe’ye davetlisiniz.