Sütiş Koşuyolu hakkında
Sütiş Koşuyolu hakkında daha fazla
Bugün, güne Emirgan Sütiş’in en doğal kahvaltılıklarıyla başlayan, yine günü Emirgan Sütiş’in en taze tatlılarıyla kapatan herkes bizim tatlı hikayemizi iyi bilir. Sütiş’in hikayesi Mevlüt Kocadağ ile başlar. Mevlüt Kocadağ, 1850’li yıllarda şimdi Gürcistan topraklarında yer alan Batum şehrinde yaptığı pasta ve hamur işleri ile meşhur olan Hacı Mehmet Ağa’nın torunu ve aynı dönemde yaptığı sütlü tatlılarla meşhur olan Sütçü Ahmet’in damadıdır. Mevlüt Kocadağ, 1953 yılında genç yaşında aile şirketinden ayrılarak ilk Sütiş’i Nişantaşı’nda kurarak bugünkü Emirgan Sütiş’in temellerini attı. Sütiş, Nişantaşı’ndan sonra 1982 yılında Taksim şubesinin de açılmasıyla artık İstanbul’un en bilinen muhallebicilerinden biriydi. Boğaz ile komşuluğu ise 1986 yılında Emirgan’da başladı ve artık o Emirgan Sütiş’ti…
Sıklıkla sorulan sorular
Sütiş Koşuyolu restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Sütiş Koşuyolu adlı restoranın park yeri var mı?
Sütiş Koşuyolu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Sütiş Koşuyolu restoranı neden bu kadar popüler? Dünya Mutfağı yemekleri ve içecekleri, dışarıda yemek isteyenleri Sütiş Koşuyolu restoranına çekiyor. İstanbul şehrinde Koşuyolu yakınlarında yer alan Sütiş Koşuyolu, Dünya Mutfağı gibi yemekler sunuyor. İstanbul şehrinde, Sütiş Koşuyolu mekânını diğer restoranlardan farklı kılan şeyleri öğren ve keyfini çıkartmak üzere bir sonraki yemeğin için masanı şimdiden ayırt!