Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Tuğra Restaurant & Lounge

Tuğra Restaurant & Lounge

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Tuğra Restaurant & Lounge restoranının fotoğrafı
Tuğra Restaurant & Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tuğra Restaurant & Lounge hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Tuesday
19:00 - 00:00
Wednesday
19:00 - 00:00
Thursday
19:00 - 00:00
Friday
19:00 - 00:00
Saturday
19:00 - 00:00
Sunday
19:00 - 00:00
Monday
19:00 - 00:00

Tuğra Restaurant & Lounge hakkında daha fazla

"Osmanlı mutfağının zirvesi"ni, İstanbul'un en masalsı yapılarından birinin içinde Çırağan Sarayı'nda bulacaksınız... Karşınızda Boğaz'ın onlarca renkle ve gökle dansı; önünüzde Osmanlı mutfağının en çarpıcı tatları... Özenle hazırlanan, titizlikle sunulan ve damağınızı şölen yerine çeviren enfes lezzetlerle dolu benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenlerin nihai adresi Tuğra Restaurant & Lounge.

Sıklıkla sorulan sorular

Tuğra Restaurant & Lounge adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tuğra Restaurant & Lounge adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Akdeniz, Orta Doğu, Dünya Mutfağı da sunar

Tuğra Restaurant & Lounge restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Tuğra Restaurant & Lounge restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Tuğra Restaurant & Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Osmanlı mutfağının zirvesi... İstanbul’un en seçkin, en romantik restoran deneyimini keşfetmek isteyenleri büyüleyici bir atmosfer bekliyor. Tuğra Restaurant & Lounge, tarihi Çırağan Sarayı'nın birinci katında misafirlerinin karşısına çıkıyor. Zengin Osmanlı dekoru ve Boğaz'ın en çarpıcı manzaralarından birini karşınıza çıkaran Tuğra Restaurant & Lounge, İstanbul'un göz alıcı yönünü deneyimlemeniz için sizlerle birlikte. Çırağan Sarayı’nın büyülü atmosferinde Osmanlı mutfağının en seçkin örneklerini sunan mekanın imza yemeği "kuzu testi". İçinde başlıca kemikleri ayıklanmış yağsız kuzu kol, domates, yaban mantarı, arpacık soğan, sarımsak, yeşil biber, körpe patates ve et suyu bulunan ve testiye konularak fırında pişirilen bu özel lezzet, kendine has tadı ve sunumuyla sizlerin karşısına çıkıyor. Eğer sizler de Tuğra Restaurant & Lounge'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.