Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Uzunya Restaurant

Uzunya Restaurant

Balık

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Uzunya Restaurant restoranının fotoğrafı
Uzunya Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Uzunya Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:30
Thursday
09:00 - 23:30
Friday
09:00 - 23:30
Saturday
09:00 - 23:30
Sunday
09:00 - 23:30
Monday
09:00 - 23:30
Tuesday
09:00 - 23:30
Wednesday
09:00 - 23:30

Uzunya Restaurant hakkında daha fazla

Uzunya Beach Restaurant, Karadeniz'in güzelliğini kıyılarına armağan ettiği Demirciköy Sarıyer'de sizlerin karşısına çıkıyor. Kendinizi masmavi sulara bırakma imkanı da sunan bu özel mekan, İstanbul'un en popüler kaçış rotalarından biri olarak gösteriliyor. Sabah kahvaltısından dünya mutfaklarından lezzetlere, deniz ürünlerinden enfes balıklara kadar hemen her tat titizlikle hazırlanıp sizlere armağan ediliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Uzunya Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Uzunya Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Uzunya Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Uzunya Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Demirciköy Sarıyer'de, İstanbul'un yanı başında denizin kokusunu içinize çekmenize olanak veren, deniz tadı değmiş lezzetleri sofralarınıza sunan ve Karadeniz'in serinliğini yaşamanız için masmavi sulara kendinizi bırakabileceğiniz özel bir yer Uzunya Beach Restaurant. İstanbul'un denize kaçış rotası dendiğinde en önde gelen mekanlarından biri olarak gösterilen Uzunya Beach Restaurant, özenle ve taptaze malzemelerle hazırlanan tatlarıyla sizi büyüsüne davet ediyor. Sabah kahvaltıları, atıştırmalıklar ve dünya mutfaklarından seçenekler kadar deniz ürünleri ve balık çeşitleriyle de damaklarınızı şölen yerine çeviriyor. Eğer sizler de Uzunya Beach Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.