Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Van Kahvaltı Evi

Van Kahvaltı Evi

Şişli, İstanbul şehrindeki Van Kahvaltı Evi restoranının fotoğrafı
Van Kahvaltı Evi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Van Kahvaltı Evi hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday
08:00 - 18:00
Saturday
08:00 - 18:00
Sunday
08:00 - 18:00
Monday
08:00 - 18:00
Tuesday
08:00 - 18:00
Wednesday
08:00 - 18:00

Van Kahvaltı Evi hakkında daha fazla

Van’ın dillere destan kahvaltı sofralarının en nefis çeşitleri, yöresinden gelen malzemelerle hazırlanarak sofralarınızla buluşuyor. Kavut, jaji ve mırtuğa başta olmak üzere yöresel çeşitler, özel getirilen karakovan balı ve peynirler, nefis gözleme çeşitleri, yumurtalar ve çok daha fazlası Van Kahvaltı Evi’nde sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Van Kahvaltı Evi restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Van Kahvaltı Evi restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Van Kahvaltı Evi restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Van Kahvaltı Evi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

50 kişi kapasiteli mekânda kalabalık bir kahvaltı deneyimi yaşamak isteyenler için özel salon da bulunuyor. Menüde özellikle Van yöresinden iştah açıcı tatlar karşınıza çıkıyor: buğday uyunu, bal ve cevizle hazırlanan “kavut”, tereyağ ve cevizin lezzet verdiği “mırtuğa”, süzme yoğurtla hazırlanan jaji bu lezzetlerden sadece birkaçı… Peynir çeşitleri mekanda ayrıca yüzü güldürüyor. Kars gravyeri ve otlu peynirler yörenin lezzet haritasından sarkıp masanıza gelen tatlardan… Sofraların değişmezi karakovan balı, zeytin çeşitleri, yumurta, tahin, pekmez ve söğüş domates salatalık masalara lezzet ve renk katıyor. Her şey anayurdundan geliyor. Bal karakovan balı. Van Kahvaltı Evi'nde üç standart kahvaltı tabağı var. Beyaz peynir, otlu peynir, örgü peyniri, köy peyniri, taze kaşar, bal-kaymak, yeşil zeytin, siyah zeytin, jaji, haşlanmış yumurta, tereyağı, tahin-pekmez, salatalık domates ve çaydan oluşan Van Gölü Kahvaltı en kallavisi. Ama bunların dışında menemenler, yumurtalar, gözlemeler ve diğer kahvaltılıklarla masayı donatmak da mümkün. Patlıcanlı gözleme başta olmak üzere nefis gözleme çeşitleri, menemen ve farklı tatlar da sıcak tatlar olarak damaklarınıza bayram yaşatıyor.