Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kuruçesme
Yada Sushi Reina

Yada Sushi Reina

Japonca

Ana menü fiyatı ortalama33

Kuruçesme, Istanbul şehrindeki Yada Sushi Reina restoranının fotoğrafı
Yada Sushi Reina için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yada Sushi Reina hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Thursday
19:00 - 23:00
Friday
19:00 - 23:00
Saturday
19:00 - 23:00
Sunday
19:00 - 23:00
Monday
19:00 - 23:00
Tuesday
19:00 - 23:00
Wednesday
19:00 - 23:00

Yada Sushi Reina hakkında daha fazla

İstanbul’un en rafine restoranlarından bazılarına ev sahipliği yapan ünlü eğlence mekanı Reina, şimdi de sushi dendiğinde İstanbul’da ilk akla gelen yerlerden Yada Sushi’yi ağırlıyor. Çin, Japon ve Thai mutfağının seçme lezzetleri eşliğinde kişiye özel sunumlarla büyük bir ün kazanan Yada Sushi, bu mükemmelliğini Boğaz manzarası ile taçlandırıyor. Klasik Uzakdoğu lezzetlerini mükemmelleştiren konsepti ile Yada Sushi Reina, sushi severlerin yanı sıra değişik tatlar denemek isteyen herkesin aklında yer ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yada Sushi Reina adlı restoran Japonca yemekleri sunuyor mu?

Evet, Yada Sushi Reina adlı restoran, Japonca yemekleri sunar

Yada Sushi Reina restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Yada Sushi Reina restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Uzakdoğu lezzetlerini yeniden yaratan, konsepti ile yemek zevkini doruklara ulaştıran Yada Sushi, İstinye’deki yerinden sonra şimdi de boğazın kraliçesi Reina’da kapılarını misafirlerine açtı. Enfes sushilerinin yanı sıra Uzakdoğu’nun havasını masanıza getiren ana yemekleri ve seçme içki menüsüyle göz dolduran Yada Sushi Reina, mükemmel Boğaz manzarasıyla unutulmaz bir yeme içme deneyimi yaratıyor. Ünlü tempura’ları, özel sushi sunumları ve leziz noodle’ları ile Uzakdoğu mutfağı seven herkesi kendine hayran bırakan, yeni tanışanları da bu mutfağın müdavimi haline getiren Yada Sushi Reina, her seferinde farklı sushi setlerini denemek için tekrar tekrar geleceğiniz bir kalite düzeyinde. Akşamınızı renklendirmek için geniş sake menüsüyle karşınıza çıkan Yada Sushi Reina’da yemeğinizi zirvede noktalamak için kızarmış dondurma ya da kızarmış ballı muz deneyebilirsiniz. Keyifli olduğu kadar huzurlu ve özenli ortamıyla aklınızda kalacak olan Yada Sushi Reina, hızlı bir geceye başlamak için ideal seçeneklerden bir tanesi. Hem dostlarınızla gelebileceğiniz hem de özel günlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Yada Sushi Reina, size Uzakdoğu’nun gizemli kıyılarına uzanan bir yolculuk yaptıracak.