Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ağva
Wineport Lodge Ağva

Wineport Lodge Ağva

Ağva, İstanbul şehrindeki Wineport Lodge Ağva restoranının fotoğrafı
Wineport Lodge Ağva için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Wineport Lodge Ağva hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 23:30
Saturday
09:00 - 23:30
Sunday
09:00 - 23:30
Monday
09:00 - 23:30
Tuesday
09:00 - 23:30
Wednesday
09:00 - 23:30
Thursday
09:00 - 23:30

Wineport Lodge Ağva hakkında daha fazla

İstanbul’dan, şehirden, şehrin getirdiği tüm sıkıntı ve gerginliklerden kaçabileceğiniz gerçek bir nefes alma noktası. Wineport Lodge Ağva, nefis lezzetleri, nehir kenarındaki özel konumu, Karadeniz’e sizi taşıyan ve en güzel düşlerle donatan yapısıyla unutulmaz bir deneyim geçirmeniz için karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Wineport Lodge Ağva adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Wineport Lodge Ağva adlı restoranın park yeri yoktur.

Wineport Lodge Ağva restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Wineport Lodge Ağva restoranında açık havada oturma alanı var.

Wineport Lodge Ağva restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ağva, İstanbul’dan kendinizi bir anda kaçırmak istediğiniz o anların gerçek nefes alma noktalarından biri. Şehrin griliğini, karmaşasını, iş stresini ve gerginliğini geride bırakmak istediğiniz bu dakikalarda büyülü bir doğa gösterisini sizlere sunmanın keyfini sürüyor. Ağva’nın tüm güzelliklerini bir arada sunan Wineport Lodge, bu büyülü doğa gösterisinin tam ortasında. Karadeniz’e dökülen nehir kenarında huzur, dinginlik ve romantizmle bir arada anlar geçirmek, nehir ortasındaki salda unutulmaz anılara sahip olmak, tüm bunları da enfes lezzetler ve titiz bir sunumla gerçekleştirmek Wineport Lodge Ağva’nın uzmanlıkları arasında. Eğer sizler de Wineport Lodge Ağva’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.