Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Burgazada
Adakeyf Restaurant

Adakeyf Restaurant

Balık, Türk, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama30

1.0/6

1 değerlendirme

Burgazada, İstanbul şehrindeki Adakeyf Restaurant restoranının fotoğrafı
Adakeyf Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Adakeyf Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
10:00 - 23:00
Friday
10:00 - 23:00
Saturday
10:00 - 23:00
Sunday
10:00 - 23:00
Monday
10:00 - 23:00
Tuesday
10:00 - 23:00
Wednesday
10:00 - 23:00

Adakeyf Restaurant hakkında daha fazla

Burgazada'da Heybeliada ve Kaşıkadası manzaralı özel konumuyla sıcacık ve samimi bir yer Ada Keyf. Burgazadalı Fatma Hanım'ın elinden enfes Türk, Rum ve Ermeni mezelerini deneyimleyebileceğiniz, enfes deniz ürünleri ve taptaze balıklarıyla sofralarınızı ziyafet yerine çeviren mekan, sevdiklerinizle özel vakit geçirebilmeniz için sizleri bekliyor.
Yapılan rezervasyonların teyidi için işletmeye ön ödeme yapılması gerekmektedir.

Sıklıkla sorulan sorular

Adakeyf Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Adakeyf Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Adakeyf Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Adakeyf Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Burgazada'da motor iskelesine 50 metre mesafede, vapur iskelesine de 100 metre mesafede bulunan Ada Keyf, deniz kenarında gündüz Heybeliada ve Kaşıkadası manzarasıyla, gece mehtap ve yakamoz eşliğinde sevdiklerinizle yemeklerinizi ziyafete dömüştürüyor. Yılın her mevsiminde özenle yapılmış mezeler, taze ve canlı balık çeşitleri, deniz ürünleriyle misafirlerinin damaklarına özel dokunuşlar sunuyor Mutfakta ise Burgazadalı Fatma Şef var: "Doğma büyüme Ada'lı olduğum için çocukluğum Rumlar ve Ermenilerle geçti, onların mutfaklarından çok şey öğrendim diyebilirim. Mekan sahibi olmadan önce evimde aileme ve misafirlerime yaptığımı herkes beğenerek yiyordu. Bu güzel yemekleri daha fazla kişiye tattırmak istedim ve Ada Keyf'i açtım. Yine kendi evimdeymiş gibi son derece özenle ve zevkle yine misafirlerime mezeler ve lezzetli ürünler yapıyorum. Kışın özellikle sıcacık buğulamalar ve balık çorbalaryla muhabbetlerin tadına doyulmuyor.Sizleri de beklerim!" Eğer sizler de bu özel mekana konuk olmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.