Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Ali Baba Mangalbaşı

Ali Baba Mangalbaşı

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Ali Baba Mangalbaşı restoranının fotoğrafı
Ali Baba Mangalbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ali Baba Mangalbaşı hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
07:00 - 01:00
Saturday
07:00 - 01:00
Sunday
07:00 - 01:00
Monday
07:00 - 01:00
Tuesday
07:00 - 01:00
Wednesday
07:00 - 01:00
Thursday
07:00 - 01:00

Ali Baba Mangalbaşı hakkında daha fazla

Kasap dolabından kendiniz beğenerek seçeceğiniz etlerin mangal başında pişirildiği, haftanın beş günü fasıl keyfine ulaşabileceğiniz, Kızıltoprak’ın özel mekanlarından biri Ali Baba Mangal Başı. Unutulmaz anılarla dolu, müdavimi olacağınız bir mekan arayanların gözdesi mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Ali Baba Mangalbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Ali Baba Mangalbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Ali Baba Mangalbaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Ali Baba Mangalbaşı restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Ali Baba Mangalbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy’de ocakbaşı keyfi yaşayabileceğiniz yegane yerlerden biri olan Ali Baba Mangal Başı Kızıltoprak’ta Bağdat Caddesi üzerinde hizmet veriyor. Her gün sabah 9:00 ila gece 02:00 arası açık olan mekan ziyaretçilerine uzun ve keyifli bir gece geçirme fırsatı sunuyor. Mangalların etrafına kurulan masalarda kasap dolabından seçtiğiniz etleri tam istediğiniz kıvamda pişirebiliyorsunuz. Her daim taze et ve meze bulabildiğiniz bu samimi mekanda dostlarınızla bir yandan birbirinden lezzetli yemekler yiyip bir yandan da saz ekibi eşliğinde canlı fasıl keyfi yaşayabiliyorsunuz. Siz de Anadolu yakasında merkezi bir konumda sevdiklerinizle eğlenceli bir gece geçirmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden Ali Baba’daki yerinizi Quandoo üzerinden ayırttırabilirsiniz.