Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Ali Ocakbaşı Karaköy

Ali Ocakbaşı Karaköy

Karaköy, İstanbul şehrindeki Ali Ocakbaşı Karaköy restoranının fotoğrafı
Ali Ocakbaşı Karaköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ali Ocakbaşı Karaköy hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Ali Ocakbaşı Karaköy hakkında daha fazla

Türk mutfak tarihine kebap restoran kültürünü değiştiren önemli figürlerden biri olarak damga vuran Ali Akkaş’ın oğlu Okan Akkaş, Karaköy’de Tarihi Grifin Han’da modern ocakbaşı deneyimi yaşamak isteyenleri zirveye çıkaracak bir tecrübe sunuyor. Kaliteli çizgisi, teras barı, şık ortamı ama en önemlisi tadı damağınızda kalacak et, kebap ve sakatat çeşitleriyle Ali Ocakbaşı Karaköy, sizleri özel bir tecrübeye davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Ali Ocakbaşı Karaköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Ali Ocakbaşı Karaköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Ali Ocakbaşı Karaköy adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Ali Ocakbaşı Karaköy adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Biftek, Orta Doğu, Barbekü da sunar

Ali Ocakbaşı Karaköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ali Ocakbaşı’nın spesiyalleri arasında; mekanın da adını taşıyan klasik Urfa ve Adana’dan farklı, özel olarak hazırlanan Ali Kebap, özel tandır fırınında incecik lavaş ile servis edilen uykuluk ve kaburga yer alırken vejetaryenler için de özel meze seçenekleri ve salata alternatifleri mevcut. En ince ayrıntıyı düşünen mekanda formuna dikkat edenler için ise kepekli tandır lavaşı seçeneği de bulunuyor. Lezzetli et yemek için vazgeçilmez adres olacak mekanın tatlı menüsü de baştan çıkarıcı. Sipariş üzerine kavrularak hazırlanan peynirli irmik helvası tadı kadar görünümüyle de baş döndürüyor. Kebap kültürünün vazgeçilmez lezzeti közde pişirilen künefe de her damak zevkine hitap ediyor. Modern çizgileri, yüksek tavanlı ferah atmosferi, eşsiz tarihi yarımada manzarası ve ayrıcalıklı servisi ile ilk andan itibaren konuklarına farklı ve alışılmışın dışında bir lezzet deneyimi yaşatan Ali, her gün 11.30–23.00 arasında misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa çıkarıyor.