Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Gümüslük
Ali Rıza'nın Yeri

Ali Rıza'nın Yeri

Balık, Türk

5.5/6

2 değerlendirme

Gümüslük, Bodrum şehrindeki Ali Rıza'nın Yeri restoranının fotoğrafı
Ali Rıza'nın Yeri için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ali Rıza'nın Yeri hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00

Ali Rıza'nın Yeri hakkında daha fazla

Gümüşlük, huzur ve mutlulukla iç içe duyguları bir arada yaşatabilen özel coğrafyasıyla rüyalarınızın gerçeğe dönüştüğü yerlerden… Bu özel yerde enfes deniz ürünleri ve sofralarıyla karşınıza çıkan Balıkçı Restaurant Ali Rıza Baba’nın Yeri, tadı damağınızda kalacak tarifleriyle karşınıza çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Ali Rıza'nın Yeri adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Ali Rıza'nın Yeri adlı restoranın park yeri yoktur.

Ali Rıza'nın Yeri restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Ali Rıza'nın Yeri restoranında açık havada oturma alanı var.

Ali Rıza'nın Yeri restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Gümüşlük’ün en güzel balık lokantalarından biri olan Balıkçı Restaurant Ali Rıza’nın Yeri kırk yılı aşkın tecrübesini sofralara yansıtıyor. Öncelikli hizmetin müşteri memnuniyeti olduğu Balıkçı Ali Rıza'nın Yeri 1972'den beri müşterilerine hep yüksek kalitede hizmet veriyor. Balıkçı Restaurant Ali Rıza’nın Yeri, doğal görünüme ve yöresel yemeklere verdiği önem ile birlikte konuklarını keyifli ve seçkin bir ortamda ağırlamayı hedef ediyor. İster ara sıcak, ister soğuk onlarca çeşit lezzetli deniz mahsulünü menüsünde bulunduran mekan Gümüşlük’ün mutlaka uğranması gereken yerlerinden biri. Her sezon birbirinden farklı balık çeşitleri ve eşsiz menüleriyle doğal güzellikler içerisinde konuklarına gerçek balık keyfini yaşatan Balıkçı Restaurant Ali Rıza’nın Yeri’ndeki masanızı Quandoo üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde ayırtabilirsiniz.