Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Alsancak
Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant

Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant

Türk

Alsancak, İzmir şehrindeki Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant restoranının fotoğrafı
Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00

Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant hakkında daha fazla

Türk ve Osmanlı mutfağının tadına doyulmaz lezzetlerini sofralarınıza taşıyan isim; kırk yıla yakın süredir adı lezzetle birlikte anılan Altınkapı olunca orada akan sular durur. Ödüllerle ve yıllardır sunduğu lezzetlerle haklı şöhrete sahip Altınkapı Türk Mutfağı, geleneksel mutfağın kapılarını sizler için aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Altınkapı Türk Mutfağı Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cüneyt Altınkapı, 1978 yılında Türkiye'nin en genç restoran işletmecilerinden biri olarak İzmir Alsancak'ta 6 m2'lik küçük bir köfteciyle sektöre girdi. Yıllar geçtikçe kardeşleri Levent Özesen ve Akın Özesen'le birlikte Altınkapı ismi büyüdü. 1982 yılında Alsancak'ta, bünyesine döneri ekleyen ve sadece İnegöl köftede değil; dönerde de mükemmel olduğunu kanıtlayan Altınkapı Türkiye'de bir ilki yaşatarak bulunduğu sokağa "Dönerciler Sokağı" dedirtti. 2002'de açılan Osmanlı ve Türk Mutfağı restoranı ile özellikle öğlen saatlerini ziyafete dönüştürem Altınkapı; farklı restoranlarıyla da 2004'de “Türkiye'nin En İyi 10 Bursa Kebapçısı”, 2005'te Türkiye'nin En İyi Kebapçıları” ve 2009'da da “Türkiye'nin En İyi 10 Et Lokantası”nda ilk 10'a girdi. Toplamda yüz kişiyi ağırlayabilen Türk ve Osmanlı saray mutfağının en gözde tatlarını tadabileceğiniz Altınkapı Türk Mutfağı’nda siz de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.