Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Altınkupa Restaurant

Altınkupa Restaurant

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama43

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Altınkupa Restaurant restoranının fotoğrafı
Altınkupa Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Altınkupa Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Altınkupa Restaurant hakkında daha fazla

Yüzlerce yıldır birbirinden farklı uygarlıkların kesiştiği İstanbul’un en kozmopolit yerlerinden bir tanesi de elbette Sultanahmet. Her yıl dünyanın dört bir yanından gelen sayısız kişinin ve elbette İstanbulluların Sultanahmet’te Türk lezzetlerini tatmak için tercih ettiği yerler arasında ilk başlarda Altın Kupa Restaurant yer alıyor. Özenli servisi, leziz yemekleri ve Sultanahmet’in tam merkezinde yer alan konumuyla ilgi göre Altın Kupa Restaurant, uzun yıllardır Türk mutfağının klasik lezzetlerini yerli yabancı herkese en iyi şekilde tanıtma görevini başarıyla sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Altınkupa Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Altınkupa Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Altınkupa Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Altınkupa Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yüzlerce, hatta binlerce yılın tarihini omuzlayan Sultanahmet’te keyifli bir gün geçirirken, bu güzel günü en kaliteli yemeklerle taçlandırmak hakkınız. Yerebatan Sarnıcı’nın hemen yanında yer alan ve uzun yıllardır yerli yabancı herkese Türk mutfağının en özel tatlarını sunmayı görev edinen Altın Kupa Restaurant’ı keşfetme sırası şimdi sizde! Birbirinden güzel, gelenekseli modernle harmanlayan lezzetleri, keyifli atmosferi ve ilgili servisi ile Sultanahmet’in önde gelen lokantalarından biri olan Altın Kupa Restaurant, farklı dillere hakim garsonları ile özellikle yabancı misafirlerinizi rahatça götürebileceğiniz yerler arasında. Köftelerden kebaplara, Osmanlı mutfağının tarihi lezzetlerinden taptaze mezelere kadar herkes için uygun bir menüye sahip olan Altın Kupa Restaurant’ta geçirdiğiniz saatler size büyük zevk verecek. Huzurlu ve keyifli ortamıyla Altın Kupa Restaurant’ta dört dörtlük bir yemek deneyimi yaşamaya hazır olun. Hem iç hem dış mekanında zarif tasarımıyla da hoşunuza gidecek olan mekanda güzel bir yemek deneyimi için aradığınız her şey sizi bekliyor. Tarihi bir atmosferin içerisinde, zamanda yolculuk yapacağınız Altın Kupa Restaurant’ta yerinizi ayırttırmak için acele edin ve Sultanahmet’in bu tarihi mekanında çevrenizdeki güzelliklere masanızdakilerle eşlik edin.