Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Urla
Altınoluk Balık Restaurant

Altınoluk Balık Restaurant

Balık

Urla, İzmir şehrindeki Altınoluk Balık Restaurant restoranının fotoğrafı
Altınoluk Balık Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Altınoluk Balık Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
07:00 - 23:00
Saturday
07:00 - 23:00
Sunday
07:00 - 23:00
Monday
07:00 - 23:00
Tuesday
07:00 - 23:00
Wednesday
07:00 - 23:00
Thursday
07:00 - 23:00

Altınoluk Balık Restaurant hakkında daha fazla

Ege’nin lezzet konusunda markalaşmış adresi Altınoluk; nefis balık ve deniz ürünlerini sofralarınızla buluşturmak için yörenin büyüleyici yerlerinden Urla’da… Yöreden seçtiği ürünler, taptaze otlar ve kendi mandırasında ürettiği lezzetlerle deniz ürünleri sofralarını zenginleştiren Altınoluk’ta unutulmaz bir deneyime davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Altınoluk Balık Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Altınoluk Balık Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Altınoluk Balık Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Altınoluk Balık Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Altınoluk Balık Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İzmir’in balıkla özdeşleşmiş yerlerinden Urla; balığın, mezelerin, nefis Ege otlarının da değişmez adreslerinden… Taptaze balıkların, nefis deniz ürünlerinin sofranızla buluştuğu Altınoluk Balık; seçtiği ve ürettiği ürünlerle de farklı bir deneyim yaşatmanın peşinde. Hijyen ve kaliteden ödün vermeksizin, insan sağlığına odaklı üretim yapmak, misafirlerine doğal ve naturel lezzetler tattırma gayreti içerisindeki Altınoluk; kendi ürettiği ürünlerini özenle sizlerin masasına sunuyor. Sofralarda kullanılan süt ve süt ürünlerinin tamamı kendi mandıralarında üretiliyor. Diğer sunduğu yöresel ürünlerin kalite standardını daima takip ediyor; en doğal ve güzel tatlarla sizleri buluşturuyor. Eğer sizler de Altınoluk Balık Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.