Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bakırköy
Altun Balık

Altun Balık

Balık, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama22

Bakırköy, İstanbul şehrindeki Altun Balık restoranının fotoğrafı
Altun Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Altun Balık hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Altun Balık hakkında daha fazla

Bakırköy’de balık yiyip, mezelerin tadını çıkarmak; enfes deniz ürünlerini mutlulukla mideye indirmek isteyenlerin adresi Altun Balık; konuklarının değişmez tercihi olmayı sürdürüyor. Tandırda balıktan levrek kavurmaya; kalamardan dondurmalı irmik tatlısına kadar pek çok lezzet Altun Balık’ta sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Altun Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Altun Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Altun Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Altun Balık restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Altun Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Deniz kokulu sofraların, balığın ve mezelerin en güzellerini sizlerle buluşturan; hoş ortamıyla yüzleri henüz adımınızı atar atmaz güldüren Altun Balık; balık sofralarından hoşlanan konukların değişmez adreslerinden biri… Tandırda balık, levrek kavurma, karides güveç, kalamar, balık çorbası, midye ve dondurmalı irmik tatlısı en çok tavsiye edilen lezzetler arasında sayılırken sofralara eşlik eden mısır ekmeğinden de övgüyle söz ediliyor. Üstün hizmet ve titiz sunum da güler yüzlü personelin Altun Balık’ta sizlerle buluşturduğu özel tatlar arasında gösteriliyor. Eğer sizler de Altun Balık’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.