Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Esenyurt
Anadolu Şark Restaurant

Anadolu Şark Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama22

Esenyurt, İstanbul şehrindeki Anadolu Şark Restaurant restoranının fotoğrafı
Anadolu Şark Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Anadolu Şark Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00

Anadolu Şark Restaurant hakkında daha fazla

Esenyurt’a lezzet katan, tadı damağınızda kalacak özel tatları hediye eden Anadolu Şark Restaurant, hoş ortamıyla özel bir tecrübe yaşamak isteyenlere kapılarını aralıyor. Başta Antep lahmacunu, kebap çeşitleri, tandır ve tava çeşitleri olmak üzere özenle hazırlanan lezzetlerin adresi Anadolu Şark Sofrası’nda özenle hazırlanan masalara davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Anadolu Şark Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Anadolu Şark Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Anadolu Şark Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Anadolu Şark Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Anadolu Şark Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Esenyurt’ta değişimin ve gelişimin hızına ayak uydurabilmek oldukça güç. İstanbul’un en hızlı gelişen merkezlerinden biri olarak gösterilen Esenyurt’a lezzet dolu mekanlar da katkı sunmayı sürdürüyor. 20 yıla yaklaşan bir süre zarfında, hem kalitenin hem de lezzetin değişmez adreslerinden biri olarak kabul edilen Anadolu Şark Restaurant da Esenyurt’un artan temposuna ve dinamizmine katkı sağlıyor. Nefis kebapları, burger çeşitleri, ev yemekleri ve fırın ürünleriyle tadı damağınızda kalacak lezzetleri sizlerle buluşturan Anadolu Şark Restaurant’ta hem leziz lezzetlerle tanışacak hem de ortamın tadını çıkaracaksınız. Mekanın tas kebabı, Antep lahmacunu, tandır, Anadolu kebap ve çoban kavurma gibi lezzetlerinden övgüyle bahsediliyor. Eğer sizler de Anadolu Şark Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.