Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Sarıyer
Aquarius Balık Restaurant

Aquarius Balık Restaurant

Balık, Türk, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama24

Sarıyer, Istanbul şehrindeki Aquarius Balık Restaurant restoranının fotoğrafı
Aquarius Balık Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aquarius Balık Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
10:00 - 04:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 04:00
Monday
10:00 - 04:00
Tuesday
10:00 - 04:00
Wednesday
10:00 - 04:00
Thursday
10:00 - 04:00

Aquarius Balık Restaurant hakkında daha fazla

Sarıyer'de, Boğaz'ın en güzel manzaralarından birini sunan Limaniçi'nde sizlerin karşısına çıkan Aquarius Balık Restaurant, üç katlı mekanı, lezzet dolu sofraları ve enfes tatlarıyla unutulmaz bir sofrayı sizlere taşıyor. Güveçte kılıç filetodan balık pastırmasına; soya soslu uskumrudan ahtapot ızgaraya en nefis deniz ürünleri ve taptaze balıklar sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Aquarius Balık Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Aquarius Balık Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Aquarius Balık Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Aquarius Balık Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1991'den beri balıkseverlere lezzet dolu sofralar sunan Aquarius Balık Restaurant , Boğaz'ın en güzel ilçelerinden Sarıyer'de hizmet veriyor. Limaniçi’nde konuklarını ağırlayan mekan; muhteşem bir Boğaz manzarasına ve İstanbul Boğazı’nı en güzel gören cepheye sahip. Kalitesi ve manzarasıyla İstanbul’un sayılı mekanlarından birisi olma gururunu taşayan Aquarius Balık Restaurant, üç katlı mekanında müşterileri kendi evlerinde ve aile ortamında olma rahatlığını ve sıcaklığını sunuyor. Aquarius mutfağı özeldir. "Önce sağlık ardından lezzet" prensibiyle yolan çıkan Aquariıs Balık Restaurant'ta 100’den fazla lezzet çeşidi ile müşterilerin damak tadına hitap ediyor. Günlük taze balık çeşitleri, spesiyalleri, balık pastırması, güveçte kılıç fileto, lakerda, soya soslu uskumru, ahtapot salatası, deniz mahsulleri salatası, közde patlıcan salatası, buğulama, fener kavurma, ahtapot ızgara, kalamar ızgara, jumbo karides kampos, jumbo karides ızgara, kalamar dolması, kalamar bacağı ızgara ve çok daha fazlası Aquarius Balık Restaurant'ta sizleri bekliyor. Eğer sizler de Aquarius Balık Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.