Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Arden Terrace Restaurant

Arden Terrace Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama40

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Arden Terrace Restaurant restoranının fotoğrafı
Arden Terrace Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Arden Terrace Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00

Arden Terrace Restaurant hakkında daha fazla

Tarihi yarımadanın merkezinde yer alan, dünyaca ünlü tarihi bölgelerle çevrili Arden City Hotel’in manzarası dillere destan terasında yer alan Arden City Hotel Terrace Restaurant, İstanbul’u yepyeni bir gözle keşfetmenizi sağlıyor. Birbirinden güzel yemekleri ile İstanbul’un en güzel manzaralı eşliğinde keyifli zaman geçireceğiniz Arden City Hotel Terrace Restaurant, özenli servisi ve damakları şenlendiren lezzetleri ile Sultanahmet bölgesinin en sık tercih edilen lokantalarından bir tanesi.

Sıklıkla sorulan sorular

Arden Terrace Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Arden Terrace Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Arden Terrace Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Arden Terrace Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Arden Terrace Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un tarihi merkezi Sultanahmet’te leziz bir yemek yerken yüzlerce yıllık tarihe eşlik etmek ister misiniz? Tarihi yarımadanın merkezinde yer alan, manzarası ve kalitesi ile bölgenin en sevilen mekânlarından olan Arden City Hotel Terrace Restaurant, günün her saati bambaşka güzelliklere şahit olmanızı sağlıyor. Bölgenin kaliteli otellerinden biri olan Arden City Hotel’in terasında yer alan bu güzel restoranda sizi Türk ve dünya mutfağının seçmece lezzetleri karşılıyor. Keyifli atmosferinin yanı sıra özenli servisiyle dört dörtlük bir kalite yakalayan Arden City Hotel Terrace Restaurant, yalnızca otel misafirlerini değil, her gün yerli yabancı pek çok misafiri ustalıkla ağırlıyor. Ramazan ayı boyunca iftar seçenekleriyle de dikkat çeken Arden City Hotel Terrace Restaurant, Aya Sofya’dan Boğaz’a kadar mükemmel manzarasıyla adımınızı atmanızdan itibaren sizi büyülü atmosferiyle sarmalıyor. Türk mutfağının en güzel yemeklerini mükemmel sunumuyla masanıza taşıyan Arden City Hotel Terrace Restaurant, size yıldızlarla bezeli gökyüzünün altında dört dörtlük bir deneyim yaşatacak. Bu güzelliklere şahit olmak için Arden City Hotel Terrace Restaurant’ta yerinizi hemen ayırtın!