Quandoo
(TR) Türk

Arnavutköy Balıkçısı Yeniköy

Yeniköy Balık Restaurantları $$$ +100
Rezerve et
Sorgu
-
1 kişi
+
{{ capacity }}
Büyük bir parti için rezervasyon mu yapmak istiyorsunuz? Grup sorgularını deneyin!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Bu arama için uygun rezervasyon bulunmamaktadır.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Nerede oturmak istersiniz?
{{ area.name }}
Üzgünüz ama seçiminiz içinde yalnızca bu bölge uygun

Arnavutköy Balıkçısı Yeniköy

Dünyanın incisi Boğaz'ın en güzel yerlerinden olan Arnavutköy'de açılan Arnavutköy Balıkçısı kısa sürede İstanbul'un fark yaratan balık restoranlarından oldu. Günlük ve taze deniz ürünlerinin doyumsuz lezzetlere laştığı Arnavutköy Balıkçısı sıcaklık, kalite ve Boğaz manzarası eşliğinde adeta balık şöleni sunuyor.

Çalışma saatleri

  • Pazartesi 08:30 - 00:00
  • Salı 08:30 - 00:00
  • Çarşamba 08:30 - 00:00
  • Perşembe 08:30 - 00:00
  • Cuma 08:30 - 00:00
  • Cumartesi 08:30 - 00:00
  • Pazar 08:30 - 00:00
Arnavutköy Balıkçısı Yeniköy, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi, No:125/B, 34464 İstanbul

Felsefemiz

Arnavutköy Balıkçısı'nın kuruluş öyküsü hayli ilginç. Restoranın sahibi, çalışanları İstanbul'daki farklı balık restoranlarında çalışan 6 arkadaş; Yılmza Keleş, Yüksel Deveci, Erhan Deveci, Hamdi İspir, Muharrem Özcan ve Adem Şahinduran bir araya gelerek Arnavutköy Balıkçısı'nı lezzet sevdalılarıyla buluşturmuş. Kendilerine "Boğaz Karması" adını vermişler. Arnavutköy Balıkçısı’nın mönüsünde klasikleşmiş deniz lezzetlerine farklı yorumlarıyla mezeler eşlik ediyor. Levrek, lüfer, çinekop, fener kavurma, kırlangıç buğulama, tereyağında karides, balık köftesi, ahtapot salatası gibi onlarca farklı lezzet, balık zevkine tat katıyor. Restoranın işletmecilerinden Muharrem Özcan müşterilere sundukları tüm tatların büyük beğeni topladığını, özellikle balık çorbası ve dondurmalı irmik helvası, kızarmış dondurma ve kestane tatlısını buluşturan “üç tatlı” ile Boğaz’da adeta yankı yarattıklarını söylüyor.

Şefin Önerileri